MotoNews.pl

DLA ZNAWCOW, PASJONATOW I POSIADACZY MR2 - PILNE !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Czaje sie teraz na MR2'ke ale nie wiem jak to jest z czesciami zamiennymi (gdzie mozna dostac..w jakich cenach czy mozna stosowac zamienne czesci z innych modeli lub marek) i z awaryjnoscia poszczegolnych czesci i calego autka ogolem. Prosze o SZYBKA POMOC.. dzieki pozdrawiam

Dawid Goraus

Witam.

No ja jako pasjonat chyba
Z tego co wiem to silniki w MR2 to znane 3S-GE występujące w carinach i celicach. O nich wiadomo dużo, więc wrazie jakichś problemów nie będzie sensacji.

Gorzej z pozostałymi częściami. Myśle, że jesli chodzi o używki to raczej sytuacja bardzo nieciekawa. To mało popularny w Polsce model. Jedyne na co mozna liczyć, to części z innych modeli, które na pewno będą tu i tam ... najlepiej jakbyś popytał sprzedawców zamienników - niech sprawdzą kilka podzespołów i popatrzą czy to te same co w celicach i carinach.
Z elementami nadwozia podejrzewam, że totalna kicha.

A MR'ka który rocznik?

Pozdrawiam

dzieki za inf.. a rocznik 93. Niezla bryka i stan tez bardzo dobry... ale cos za tanio...

co myslicie?

Cytat:
2004-11-15 12:40:26, Goro pisze:
dzieki za inf.. a rocznik 93. Niezla bryka i stan tez bardzo dobry... ale cos za tanio... co myslicie?

Ale Ci się ten link wkleił .. tak, ze go nie ma

Czy chodzi o tą tutaj
Twój namiar był taki http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C50025 ale tam nic nie znajduje. Mój link to jedyna mr2 w serwisie otomoto...

Patrzyłeś na
mobile.de ? tutaj jakas ładniejsza

Pozdrawiam

za dlugo sie zastanawialem... ktos mi ja wykupil.. aukcja zostala wycofana :/... no coz... roznie bywa - raz peka serce, raz prezerwatywa

Dobre

Spoko, nie ma pośpiechu ... znajdziesz inną
Tym czasem wrzucaj zdjęcia celici ...

Pozdrawiam

oki.. to porobie fotki i w najblizszym czasie bede chcial sie "pochwalic" )