| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Odiss Polonez GłogówWrocław | 2004-07-30 19:05:00 Witam Panowie.
Od jakiegoś czasu zaglądam na wasze forum. To mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałośc bo nie bardzo jeszcze znam zasady tu obowiązujące. Obecnie jestem właścicielem Poloneza Caro MR91 1.6 GLE i całkiem cenię sobie tą furę ze względu na wygodę i przestronnośc. Ma całkiem sporo wad między innymi awaryjnośc która doprowadza mnie już do pasji. W niedalekiej przyszłości planuję przesiadkę. Biorę pod uwagę niedrogiego Hyundai'a Pony nalepiej w wersji czterodrzwiowej. Jechałem tym dwudrzwiowym i musze przyznać że jechało mi się całkiem dobrze. I tu moje pytanie do was - fachowców od tej marki. Co możecie mi doradzić, przy zakupie tego autka ? Dodam że interesuje mnie wersja gaźnikowa aby taniej założyć gaz. Żeby było tak na kieszeń studencką. Za wszelkei uwagi z góry dziękuję |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2004-07-30 20:37:28 Witam
Ja od 7 lat poruszam się własnie takmi modelem Ponego jakiego poszukujesz (wcześniej jeździł nim mój tata więc od nowości go znam Mam nadzieję że Cie nie zraziłem i w krótce bedziemy mieli kolejnego klubowicza |
Odiss Polonez GłogówWrocław | 2004-07-31 22:53:40 No ciesze sie. A ścigasz sie zawodowo czy tylko tak od świateł do świateł ? Bo jak go kupię to też chciałem nim od czasu do czasu poszaleć, oczywiście bez przesady - tu jakiś placyk, tu jakiś zryw, tego typu rzeczy |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2004-08-01 00:49:48 ja się bawię w 400 m (i raczej nie na oficjalnych zawodach |