Plakat 126...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Jestem w posiadaniu plakatu Fiata 126, to jest chyba włoch bo plakat pochodzi z jakiejś włoskiej prasy lub czegos takiego (Fiat Publicity - Edition No.3618/Danimarca Printed in Italy - Pozzo Gros Monti S.p.A - Torino ), lezy bez uzyteczny, mnie maluszki nie interesuja jakos, niemam pomysłu co z nim zrobic a szkoda go wyrzucić, ma pare lat jest pewnie starszy odemnie bo znalazłem go w piwnicy(wujek chyba sie tym interesował), moge go sprzedac ale chetniej zamienił bym sie na taki plakat Fiata 125 jak taki ktos ma,

Plakat jest formatu A2 i jest z drugiej strony posmarowany budaprenem bo mądry wujek przykleił go na ściane

Zdjecia w profilu (3 ostatnie)

a moze ktos chce plakacik SC sporting? w formacie A2?

Jak Ci tak leży zbyteczny i się kurzy to za jakieś piwo albo dwa mogę go wziąć.

EDIT: oczywiście chodzi o plakat 126.

[ wiadomość edytowana przez: krzemowy dnia 2004-08-08 14:17:51 ]

Ja też byłbym chętny na ten plakacik Napisz tylko ile cenisz ten plakat

ja sie jednak rozmyslicie, to ja jestem nastepny w kolejce:)

hehehe, niechce byc nie koleżeński, ale KTO DA WIECEJ !!!, zartuje, plakat mam tylko jeden rozstrzygnijcie to jakos bo jak dam jednemu to reszta bedzie nie zadowolona

hmmm. wystaw moze na allegro. niestety dojdzie "inna" konkurencja ale bedzie najsprawiedliwiej i dla ciebie najkorzystniej...
albo rozetnij na kilka czesci:)))))))

Iz tyłu i z przodu ciekawy ! Tak jak piekne kobiety! Ile za niego chcesz ? Wystaw na allegro, potargujemy z innymi, któryś z nas go "przytuli". Ja jestem chętny, zbieram takie gadżety.

Ja daje 10 złotch

20zl:)

i proponuje "skok" przynajmniej o 5zl zeby to mialo sens...

ja daje 30 zyli

Dam 500*!!!

*-gr

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-08-10 00:41:18 ]

Cze!
wczoraj kupiłem fiata 125, mam narazie troche roboty przy nim, jak znajde chwile to pomyslimy z tym plakatem, naprawde nie zalezy mi na nim wiec kogos on bedzie. pozdrawiam

Przepiekny maluszek babmbino
P.S. Wlasnie na moim biurku lezy glowica bambino