Odchodzimy !...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
..dlatego też jutro do godz. 18 proszę zgłaszać propozycję na nowego moderatora forum F&F na czas bliżej nieokreślony. My mamy swoich kandydatów, ale chcemy wysłuchać waszej opinii...

pozdrawiam

a jakieś wyjaśnienie

Eeeem... Tak ni z gruszki ni z pietruszki??
Tymczasowo jestem w szoq, napisze coś jak sie otrząsne..

No tak piknie!! Powód?? Brak chęci czy fso?? Jak tak dalej pójdzie to wszystko się jebnie bo nikomu nic nie będzie się chciało!! Ludzie weźcie się w garść!!

Moimi kandydatami sa Koniu i Schwepes - nie mozna sie tak poddawac - "jest ciezko ale nikt nie powiedzial ze bedzie łatwo"

a przepraszam ze tak sie zapytam, gdzie idziecie? rezygnujecie z funkcji moderatora czy tak wogole?

Cytat:
2004-07-30 00:09:59, dejta pisze:
Moimi kandydatami sa Koniu i Schwepes (...)

To ja Cię popieram .

pamietam jak bylem adminem sieci w bloku i mialem to samo cholota sie nie sluchala nie placila na czas trzebabylo latac prosic sie, az w koncu skonczylo sie babce sranie i rozwiazalismy spoldzielnie i teraz mam swiety spokoj

no pięknie. Kocham takie akcje Moze chciaż mapiszecie o co biega? czy tak jak krzemowy? wypierdoliće gdzies bez żadnych wyjaśnien?

[ wiadomość edytowana przez: Abdull dnia 2004-07-30 00:25:09 ]

Cytat:
2004-07-30 00:16:23, Samael pisze:
pamietam jak bylem adminem sieci w bloku i mialem to samo cholota sie nie sluchala nie placila na czas trzebabylo latac prosic sie, az w koncu skonczylo sie babce sranie i rozwiazalismy spoldzielnie i teraz mam swiety spokoj

No tak to jest najłatwiej. Myszy opuszczają dziurawy okręt. IMHO tutaj jest nieco inna sytuacja, wszystko można spokojnie naprawić. Ja bym proponował jakieś spotkanie organizacyjne pierwej, bo to chyba dość poważna decyzja żeby ot tak sobie ją podjąć.

ps. Szłeps - odezwij się co z tym palmem!

koniu & schwepes

??? o co chodzi panowie!!! ???? dlaczego rezygnujecie???

Troche mi się kalendarz popir@#$%^ ale dam sobie rękę odciąc ze 1 kwietnia juz był!!!!!!! Koniu tzn. ze co??? wszystko sie rozpadnie, czy jak???

koniu jak zwykle sieje zament, więc zrobię małe sprostowanie...

nie będziemy mieli dostępu do neta przez ok. 1 do 2 tygodni od 1 sierpnia (wypinamy się z sieci lokalnej) i potrzebna jest osoba, która przez ten czas poblokuje trochę wątków, pokasuje trochę postów ... po prostu pomoderuje sobie przez ten czas.

chętnych prosimy o wpisywanie się do tego tematu

uffffff a juz myslalem ze prezesi odchodza , ale z tego co czytam to tylko 2 tygodnie.

Cytat:
2004-07-30 00:53:24, schwepes pisze:
koniu jak zwykle sieje zament, więc zrobię małe sprostowanie...

nie będziemy mieli dostępu do neta przez ok. 1 do 2 tygodni od 1 sierpnia (wypinamy się z sieci lokalnej)

- tedy jo

Cytat:
i potrzebna jest osoba, która przez ten czas poblokuje trochę wątków, pokasuje trochę postów ... po prostu pomoderuje sobie przez ten czas.

chętnych prosimy o wpisywanie się do tego tematu

Polecam - dostaje sie literke przy nicku, nowy kolor na liście, kilka dodatkowych przycisków...
I na początku zamiast cytować wchodzi się prawie zawsze w edycje postu . Ale do przeżycia .

Koniu potrafisz adrenaline ludziom podnieść......

nie no tak z rana szokowac ehhh Koniu

Mufaz i Hycelius na moderatorów!