MotoNews.pl

Kreciołek 08.08 Olkusz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. WIecie postanowiłem postawic nowy temacik moze niewtajemniczeni tez przeczytaja i jeszcze ktos dotrze. A wiec czy moglbym prosic kogos kompetentnego o wpisanie tutaj infomacji co gdzie i kiedy???
Ja moze tylko z pozycji osoby ostatnio szukajacej bardzo owego placyku skrobne jak dojechac.
Najlepiej wyjechac od strony Olkusza, nawet jak sie jedzie od katowic to dojechac i nawrocic. Za tabliczka informujaca o koncu Olkusza jakis kilometr moze jest pierwszy zjazd w lewo i tam nalezy skrecic.mijacie grill bar i po jakichs moze 100m od dwupasmowki krecicie w lewo. Wybor macie tylko w lewo albo prawo. Potem jedziecie znowu jakis kilometr taka brudna droga az do rozjazdu na ktorym jest tabliczka ze na wysypisko w prawop i tam tez jedziecie. Kawalek dalej jest kolejny rozjazd i tym razem nalezy skrecic w prawo i tam juz zobaczycie placyk z kilkoma napalencami :
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-08-05 21:06:02 ]

Cytat:
Kawalek dalej jest kolejny rozjazd i tym razem nalezy skrecic w prawo i tam juz zobaczycie placyk z kilkoma napalencami

wydaje mi sie ze "tym razem" w lewo. no ale jesli myslimy o tym samym rozjezdzie - to z niego juz widac plac i jezdzace samochody wiec nie ma problemu.

ps: poza tym na stronie rekina jest mapa dojazdu;)

Kurde na tym ostatnim jasne ze w lewo. Pisze z pracy a co chwila mi przeszkadzaja hehehe i glupoty wypisuje

No tak a na mapce widac ze z dwupasmowki skrecisz i po kilku metrach jest plac. A to nie tak sam wiesz d;atego napisalem ciut dokladniej hehehe. Pozdrowka

Qzyn na mapce jest zaznaczone miejsce spodkania a nie plac dla tych ktorzy jada na kreciolka pierwszy raz i zawsze ktos tam czeka jezeli na forum sie takie osoby zglosza

Kreciolek sie odbedzie 08.08.04 z ponizszymi zasadami:

- opłata za udział w próbie sprawnosciowej 3zł.
- 13:30 - rozpoczęcie zapisów do próby.
- 13:50 - zakończenie zapisów.
- 13:50 - przejazd zapoznawczy za samochodem organizatora.
- 14:00 - rozpoczęcie zawodów.
- obowiazkowe zapinanie pasów bezpieczeństwa podczas przejazdu.
- za potracenie opony +2 sekund kary.
- za niezatrzymanie się na "mecie stop" +5 sekundy kary.
- za pomylenie trasy 150% czasu najlepszego przejazdu.
- w przypadku awarii samochodu możliwosć wystartowania jeszcze raz po uprzednim ustaleniu z organizatorem.

ZAPRASZAM

rekin czemu tak pozno???? w takim razie ja nie wiem czy dam rade byc ((( nie moze byc jak ostatnio?? przeziez to niedziela!!!
nie da sie cos z tym zrobic???

Nie ma problemu moze byc tak jak ostatnio ale ja to zmienilem zeby wam bylo lepiej ehhhhhh

Dede! Ale to Niedziela nie wstawajmy o 8.00 !!!!

rekin ja wiem czemu to zmieniles, bo po prostu ostatnio jak bylo rano to nie zdarzyles wytrzezwiec ) a do tej 14 bys pewnie w sam raz doszedl do siebie )) to jak bedzie????musisz to oficjalnie napisac!!!
pozdrowki

auto jeszcze nieskonczone ale zdecydowalem sie przyjechac. jada df-y z krakowa wiec bedzie mial kto sholowac do domu:))))).
do zobaczenia w niedziele

ps: tez by mi pasowalo troche wczesniej. 11:00-12:00 w niedziele na serio nikogo nie zabije;)

A to bije sie wpiers odnosnie mapki. Ale fajnie bybylo dac tez wlasnie opis jak dojechac na sam plac np dla takich spoznialksich jak ja No godzina ciut pozna ale ja sie postaram dostosowac. Juz jestem wstepnie umowiony z kolega ktory pomyka cieniasem, wiec znowu jedna osoba wiecej A jezdzic chlopak umie heheheh
Pozdrawiam i czekam na ostateczne wytyczne

Wiec ostateczna godzina to 11:30 zapisy i o 12:00 rozpoczecie zawodow.

Cytat:
2004-08-06 15:06:24, R_E_K_I_N pisze:
Wiec ostateczna godzina to 11:30 zapisy i o 12:00 rozpoczecie zawodow.

Amen...

Amen ))

Amen!!!!

A do ktorej ogolnie tam bedziecie ???? Bo mnie dzisiaj kazali przyjsc w niedziele do roboty Po 14 bym sie zebral z kraka i przyjechal jesli jeszcze bedziecie

ja sie niestety nie pojawie.akurat ide do pracy wtedy ale jest za to szansa ze w zwiazku z tym bede mial wolne w czasie zlotu nad sosiną

Ja mam ten sam problem co Poochaty.........

ta proza zycia, arbajt arbajt gance woche a piniendzy ani troche

mountez i kto jeszcze jedzie rano z krakowa - to jak sie ustawiamy w kraku?? i gdzie?? ja bede ustawiony z chlopakami pod mcdonaldem kolo geanta. powiedzmy ze cos kolo 11 przydaloby sie byc w olkuszu czyli cos kolo 10 trzaby sie usatwic. mozemy sie tez ustawic gdzies w rejonach makro - gdzie ci bardziej pasuje.