2.8V6 280KM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To ci dopiero nowa vectra. 6.3 do setki. A gdyby tak w omie taki silnik wstawić?

Fajnie ale napewno były by problemy ze skrzynią i przeniesieniem napędy vectra to napęd na przednie koła

a wiadomo juz jakie modele beda produkowane na 2007? Zzera mnie ciekawosc co z ta nowa Oma

Cytat:
2007-01-05 15:20:02, Joka89 pisze:
Fajnie ale napewno były by problemy ze skrzynią i przeniesieniem napędy vectra to napęd na przednie koła

Mi sie wydawało że to ten sam blok co w innych v-kach opla i GM. Podobny silnik występował w saabach. Myśle że skrzynia i most z MV6-ki dałyby rade
Nic tylko czekać na jakąś skasowaną vectre z tym silnikiem i zrobić swapa
Pewnie całkiem fajnie by to jeździło w omedze.

Kogoś chyba w Oplu porządnie sagan rozbolał....
280 KM na przednim napędzie.
Kiedy zrozumieją, ze jak chcą się bawić to musi coś być RWD....

Cytat:
2007-01-07 23:26:25, boogie pisze:
Kogoś chyba w Oplu porządnie sagan rozbolał.... 280 KM na przednim napędzie.

Fajnie bedzie sie posmaic z piszczacej i podskakujacej Vectry podczas proby ostrego staru na swiatlach

Cytat:
Fajnie bedzie sie posmaic z piszczacej i podskakujacej Vectry podczas proby ostrego staru na swiatlach

Noo, a kierownik vectry po kilku sendundach będzie się śmiał z ciebie jak znikniesz mu w tylnym lusterku.

Fakt, w zakrętach auto prowadzi się tragicznie (w którymś odcinku TopGear była interesująca recenzja tego auta ), ale na prostej zapier.... aż miło

A ta vectra to jexdzi juz? Czt to dopiero prototyp?

Cytat:
A ta vectra to jexdzi juz? Czt to dopiero prototyp?

Jest w sprzedaży od niecałego roku.

A macie gdzies fotki ?
Bo ostatnio na światłach jakiemuś kolesiowi korba odwalała w Vectrze.
Z tyłu miał napis Irmschera, i jedną rurkę wydechu.
Szedł całkiem porządnie.

Oki juz mam. Dzięki.
Pytałem się daletgo ze większośc ma 256 koni a tej 280 konnej nie spotkałem. za to widziałem 300 konną po tunningu.

[ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2007-01-08 12:19:44 ]

Cytat:
2007-01-08 12:18:54, PiotrS pisze:
(...) za to widziałem 300 konną po tunningu. [ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2007-01-08 12:19:44 ]

Nie sypalo sie nic z przegubow jak ruszala ?

Cytat:
2007-01-08 10:30:36, Immo pisze:
Fakt, w zakrętach auto prowadzi się tragicznie (w którymś odcinku TopGear była interesująca recenzja tego auta ), ale na prostej zapier.... aż miło

Z tego co pamietam testowali 2.0 z wichura. Pomykalo niezle, ale tak jak mowisz - na prostej Zreszta jak ktos jezdzil troszke mocniejszym autem z napedem na przod to wie jakie efekty specjalne towarzysza ostremu ruszaniu Gdzie tu komfort?

Cytat:
Gdzie tu komfort?

A od kiedy vectra jest autem komfortowym?

Cytat:
2007-01-08 15:07:28, Immo pisze:
A od kiedy vectra jest autem komfortowym?

Wygrales

Cytat:
2007-01-08 14:31:48, Vino pisze:
Nie sypalo sie nic z przegubow jak ruszala ?

Źle napisałem, powinno być "widziałem w necie"

[ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2007-01-08 15:19:00 ]