Pare niezagospodarowanych koszulek.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie jak już mówiłem zamawiam 25 sztuk ale niestety narazie zamowionych przez was jest 19 czyli za 6 ja zaplace, bo hmm minimalna wartosc zamowienia, jesli nie chcemy zeby cena skoczyla, to 25 sztuk i chcialbym sie dowiedziec czy nikt jeszcze nie che koszulki ?

Oczywiscie nie jest to problem ja zaplace za te koszulki ale chcialbym wiedziec czy ktokolwiek sie nimi zainteresuje, czy bede mial cala kolekcje zima wiosna 2002/2003

Tkaze jak tkos jest zainteresowany to do dnia 2 grudnia czekam.
data wynika z tego ze 5 grudnia msuze zlozyc zamowienie wiec trzy dni zostawiam na dojscie przekazu.

Pozdrawiam
Lasombra

Lasombra , być może ja odkupię od ciebie jeszcze jedną, ale nie mówię na 100%.

Oczywiście jeśli jest to KUSZULKA
Pozdr.

hmm ok nieszkodzi jak tak bedzie to bede je mial i zrobie na stronie maly sklepik z gadzetami 7 koszulek to taka ilosc akurat , noi moze dojdzie kilka naklejek

Ja płacę na 100% ale wracam z roboty ok. 19.00 i jakoś brak mi siły jechac na pocztę....
Odezwij sie do mnie i podeślij mi numer konta to od ręki zrobie Ci przelew na konto. Inaczej nie dam rady w najbliższym czasie..

Cytat:
2002-12-03 19:53:14, Anonymous pisze:
Ja płacę na 100% ale wracam z roboty ok. 19.00 i jakoś brak mi siły jechac na pocztę....
Odezwij sie do mnie i podeślij mi numer konta to od ręki zrobie Ci przelew na konto. Inaczej nie dam rady w najbliższym czasie..

To mówiłem ja Jarząbek... (nie zauważyłem że po modernizacji Forum trzeba się zalogować..)

Trochę jestem nie w temacie. Gdzie mogę zobaczyc jak ta koszulka będzie wyglądać?

pzdr

wejdz na espero.of.pl
a potem kliknij na Forum, i pokaze cie sie przycisk z napisem, Koszulka Klubowa lista

a mi nadal tęskno za Kuszulką naprawdę ją polubiłem