[FOTO] Piękna 127-ka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś pod Selgrosem w Długołęce stanąłem obok tego oto pojazdu.

Stan jak nówka sztuka z salonu Środek wypieszczony na maxa-wszystko oryginał. Po prostu piękna. Chyba z 10 minut ją oglądałem. Niestety nie doczekałem się właściciela. A może to kogoś z klubu Rejestracje miał z Gniezna.

No fajowa jest po zdjęciach patrząc
Jak jest z gniezna to pewnie nikt go nie zna

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-08-02 23:46:47 ]

oj piekna maszyna! poklony dla wlasciciela! dbac dbac dbac o takie cuda! pozdro!

CUUUUUUUUUUUDOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

-----------------
http://plepleple.pl

Nie wiem jak mogles nie zaczekac na wlasciciela a moze byla na sprzedaz uklon dla wlasciciela daleko nam posiadaczom brakuje do tego egzeplarza

bardzo lada 7ka...ja osobiscie stal bym i czekal

przepiękny egzemplarza. Niesamowity.

No niestety-nie mogłem czekać-nie byłem sam Jak podjechałem na parking to już stała. Po 30 minutach pobytu w Selgrosie jak wyszedłem nadal stała. Poczekałem z 10 min, porobiłem fotki i musiałem niestety jechać. Gdybym był sam, to na pewno bym poczekał. A może jeszcze tam stoi?

Tak mi się przypomniało...Zrobiłem fotkę jeszcze jednej sztuce-niestety robi za stojącą reklamę we Wrocku na ul.Traugutta.

sliczna, zadbana, Do śubu mo żna taką jechać

Że też mi sie nidgy taka zdobycz nie trafi No Fatkt Śliczna to Ona jest!!

Że też mi sie nidgy taka zdobycz nie trafi No Fatkt Śliczna to Ona jest!!

Oqrde 7ka jest przepiekna cud miod malina.... jestem ciekaw ile autek w polsce stoi gdzies pochowanych po garazach czekajacych na swoj czas, takich jak ta 7ka

POZDRAWIAM

jakis czas temu tez spotkałem u siebie, moze nie w takim stanie jak ta bialutka ale tez była zadbana, mam fotki tylko niemam jak ich pokazać, bo do profilu nie wejdą, moze na jakiś serwer ktoś wrzuci na momnt?

moja 127-ka jest taka sama tylko ma inny kolor i jest pordzewiala hehehe miodzio maszyna - moje auto tez bedzie kiedys w takim stanie czego sobie i wam zycze!!!!

u mnie w Wawie na Górczewskiej pod Media-Markt parkuje w weeekendy czerwona tez w niezlym stanie - musze podbic i wrzucic karteczke z kontaktem na wypadek jak by chcial sprzedac .chyba jakis dziadek nia jezdzi ! Zna ktos? tego wlasciciela?

Cud, miód i orzeszki

czy aby napewno to byla prawdziwa???? piekna brak mi slow....

CUDOWNA!!

Kupilem kiedys 127 od starszego pana,tez byla cudowna taka jak na zdjeciach(tylko zielona) garazowana-stala chyba z 2lata, jak sie okazalo po pol roku blacha papier,ale zamienilem ja na 3p