(127)Wazna decyzja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie jestem jusz na etapie takim ze zaczne przygotowywac 127 do malowania ale ciagle sie zastanawiam czy klasyk czy rajdówka chetnie wyslucham waszych propozycji fotki mile widziane ciezka sprawa domnie

klasyczna rajdoofka
takie fury zawsze zwracają uwage, nawet ludzi niewtajemniczonych.

[ wiadomość edytowana przez: _Szary dnia 2004-08-05 10:26:21 ]

tak tak, tylko rajdowka w stylu '70tych

noo ja tez mysle otym ze jak juz kiedys bede inwestowal w lakier to na rajdowke ! pokombinuj z kolorami czerwony niebieski i bialy
na stronie www.fiat-abarth.de masz w galeri jedna 127 na rajdowke zrobiona - ja w takiej kombinacji tez auto chce maznac

ja jestem zwolennikiem koloru czerwonego jako najbardziej pasujacego do sportowych Fiataów..ale z jednym wyjatkiem...127.

Moim skromnym zdaniem najodpowiedniejsze kolory to delikatne stonowane "beże" lub "szarości" wzglednie jakies delikatne "błękity"

ostatnio ładna dwojeczke widziałem w "błekitnej" prle

a najbardziej widzi mi sie ten kolor:

What is Your decision?? hehehe

Jakosc kiepska i nie bedzie to moje auto tylko kszell z 73go roku.
Na twoim miejscu poszedłbym tropem klasycznej rajdówki.....

Aha to moje to poglądowe bo kszell bedzie miał inny kolor , inna bude itp itd...

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-08-05 13:05:04 ]

też może być
najbardziej mi sie podobają stare auta nie koniecznie zrobione na rajdoofki ale usportowione, jeśli tak można powiedzieć.
Taki typowy klasyk nie do końca mi podchodzi. Typowy czyli 100% fabryki, bez ładnych felg, albo gleby. Wiesz coś zrób rzeby sie wyróżniał.

Ten beżowy 127 wygląda ekstra! Jakbyś coś miał robić to ZDECYDOWANIE klasyczna rajdówka, ale zderzaki ZOSTAW koniecznie.

bez zderzaków jest spoko ale sa problemy z policją

MI bez zderzaków wydaje się taki ogołocony z chromu, którego 127ka wcale nie ma zbyt dużo. A dodatkowy chrom jeszcze żadnemu autku nigdy nie zaszkodził.

Klasyczna rajdówka - Bialy z Niebieskim , chromu dużo.

Ps. Coraz Bardziej podoba mi sie to 127

klasyczna rajdówka w jakimś niebieskiem ewentualnie błekitnym kolorze

Cytat:
2004-08-05 14:46:43, moch pisze:
............. A dodatkowy chrom jeszcze żadnemu autku nigdy nie zaszkodził.

Moch nie masz racji:
Temu zaszkodził :

No CzuCZu mącisz . Temu rzeczywiście zaszkodziło. Szkoda, że nie wbił go jeszcze w ziemię!!

Ta co qba pokazal jest ladna 127 mk1 nawet bardzo a ma moze ktos palete kolorów z 127 ??

czesc,ja proponuje klasyczna rajdowke,kolor :czerwien(bardzo krwista) i bialy lub kremowy dach,posadzisz go na glebe,chrom felgi ,lusterka itp.pozdrawiemps,poproboj w jakims programie do obrobki fotek.