Naklejki - klopot

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc,

Mam klopot z naklejkami. Poprzedni wlasciciel mojej samarki postanowil dodac jej uroku naklejajac na klape bagaznika gola babe i bulldoga ( obie naklejki watpliwej urody ). Myslalem ze usuniecie nie bedzie klopotem, ale okazalo sie ze producent wyposazyl te "dziela sztuki" w wyjatkowo dobry klej. Nie chce podwazac nalepek zeby nie uszkodzic lakieru. Macie jakies patenty na pozbycie sie takich "osdob" ?

Pozdro Matys

ja bym spróbował przemyć całość benzyną ekstrakcyjną, lekko z którejś strony jednak podważyć,tak żeby "napuszczać" benzynki pod naklejkę po to, aby rozpuścić ten klej...
jeśli jest problem z podważeniem któregoś boku tej naklejki,to możesz spróbować wpuścić tam benzynkę przez igłę i strzykawkę,tylko radziłbym uważać, żeby igłą nie zniszczyć lakieru

ja z forda siery boczny pasek odklejalem za pomocą farelki>Podgrzewalem pasek i puszczal klej i schodzila naklejka

pozdrawiam

ale rozpuszczalnik moze zmatowic lakier.
mniej inwazyjny jest wd-40, a idealnie czysci z kleju i nie matowi.
a i suszarka jak najbardziej sluszna....

ja wd40 zmywalem stara naklejke klubowa, by zrobic miejsce na nowa...
a te najstarsze, na bialej foliii byly naprawde b. solidne. Z rok jezdzily po niej wycieraczki i nawet napis sie nie starl, nie mowiac o samej nalepce, ktorej za cholere nie moglem uzunac...
aha, mam jeszcze jedna taka! Ale zostawiam na pamiatke....

fakt - były solidne - ale mój kuzyn nie bardzo się popisał i ne wyszły zbyt piękne

Apropo naklejek.. Tym razem klubowych...

Moze ktoremus z klubowiczow zostala jakas naklejka z logo LKP (cos na tylna szybe do Samarki) ???
I zastanowilby sie nad jej odsprzedaza ??

Ewentualnie czy ktos ma szablon z ktorego robione byly te naklejki?? Zrobie sobie we wlasnym zakresie...

Licze na jakis odzew.. W Wielkopolsce pelno lad jezdzi a wiekszosc nawet pewnie nie wie ze cos takiego jak LKP wogle istnieje..

Naklejka=promocja=reklama... A reklama dzwignia... no i tak dalej

Pozdrawiam serdecznie

a bedziesz na zlocie???
ja mam granatowa na szybe i chyba jeszcze jakies... z zapasow.

Mam tez jedna z PIERWSZEJ serii - rarytas, posiadany przez nielicznych (z Mirowa) - ale dla niej juz mam przeznaczenie

Adasco.. bede.. zaplacilbym nawet za przesylke jesliby Ci sie chcialo to wyslac ) W sumie granatowa dziwnie bedzie wygladac na szybie bialego auta.. ale chyba nie bede wybrzydzal )) Jesli znalazlbys jakas biala na szybe.... Albo szablonik - wtedy zobilbym sobie u kumpla naklejke na pol tylnej szyby... To bylby rarytas.. )

no mam jescze białą ...
skoro masz ślicdzny biały wóż - to poczekaj - dam Ci białą, albo srebrną... tylko nie każ mi wysyłać - bo to mi słabo idzie... a w piątek jadę na wakację na wieś i już wogóle nie będzie szans....
Cierpliwości....

Cytat:
2004-08-10 20:31:30, Piotr_Kraków pisze:
no mam jescze białą ...
skoro masz ślicdzny biały wóż - to poczekaj - dam Ci białą, albo srebrną... tylko nie każ mi wysyłać - bo to mi słabo idzie... a w piątek jadę na wakację na wieś i już wogóle nie będzie szans....
Cierpliwości....

co najwyzej moglbym poprosic )) hehehe...

ja mam TYLKO granat.
chcesz czy czekasz na Piotra? A na zlot jedziesZ?

Cytat:
2004-08-10 22:27:07, adasco pisze:
ja mam TYLKO granat.

uwazaj - tylko nie dawaj dziecku do zabawy, jeszcze wyjmie zawleczke....

Cytat:
chcesz czy czekasz na Piotra?

Poczekam na Piotra.. biala jest chyba lepiej widoczna.. Chociaz chetnie zobaczylbym jak wyglada.. Sa gdzies fotki do podgladniecia ??

Cytat:
A na zlot jedziesZ?

Absolutnie tak.. Dogalismy sie wstepnie z Zax'em na wspolna podroz..

to wezme na zlot.
moim zdaniem granatowa jest b.slabo widoczna. poszperaj w galerii, kiedys taka mialem na przedniej szybie kolo lusterka (na ktorejs focie moze bedzie).
auto niebieskie.

Przez UĆ jedziecie... to moze i ja sie podepne?