| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
magik vw golf mk2 Dąbrowa Górnicza | 2004-03-30 10:56:38 ja bym spróbował przemyć całość benzyną ekstrakcyjną, lekko z którejś strony jednak podważyć,tak żeby "napuszczać" benzynki pod naklejkę po to, aby rozpuścić ten klej...
jeśli jest problem z podważeniem któregoś boku tej naklejki,to możesz spróbować wpuścić tam benzynkę przez igłę i strzykawkę,tylko radziłbym uważać, żeby igłą nie zniszczyć lakieru |
MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2004-03-30 20:28:13 ja z forda siery boczny pasek odklejalem za pomocą farelki>Podgrzewalem pasek i puszczal klej i schodzila naklejka
pozdrawiam |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-03-30 21:40:09 ale rozpuszczalnik moze zmatowic lakier.
mniej inwazyjny jest wd-40, a idealnie czysci z kleju i nie matowi. a i suszarka jak najbardziej sluszna.... ja wd40 zmywalem stara naklejke klubowa, by zrobic miejsce na nowa... a te najstarsze, na bialej foliii byly naprawde b. solidne. Z rok jezdzily po niej wycieraczki i nawet napis sie nie starl, nie mowiac o samej nalepce, ktorej za cholere nie moglem uzunac... aha, mam jeszcze jedna taka! Ale zostawiam na pamiatke.... |
pawel_krakow | 2004-03-30 22:27:09 fakt - były solidne - ale mój kuzyn nie bardzo się popisał i ne wyszły zbyt piękne |
humel SYMPATYCZNY GOŚĆ 2107, 2108 (kiedys) ... Poznań | 2004-08-10 19:32:59 Apropo naklejek.. Tym razem klubowych...
Moze ktoremus z klubowiczow zostala jakas naklejka z logo LKP (cos na tylna szybe do Samarki) ??? I zastanowilby sie nad jej odsprzedaza ?? Ewentualnie czy ktos ma szablon z ktorego robione byly te naklejki?? Zrobie sobie we wlasnym zakresie... Licze na jakis odzew.. W Wielkopolsce pelno lad jezdzi a wiekszosc nawet pewnie nie wie ze cos takiego jak LKP wogle istnieje.. Naklejka=promocja=reklama... A reklama dzwignia... no i tak dalej Pozdrawiam serdecznie |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-08-10 20:14:51 a bedziesz na zlocie???
ja mam granatowa na szybe i chyba jeszcze jakies... z zapasow. Mam tez jedna z PIERWSZEJ serii - rarytas, posiadany przez nielicznych (z Mirowa) - ale dla niej juz mam przeznaczenie |
humel SYMPATYCZNY GOŚĆ 2107, 2108 (kiedys) ... Poznań | 2004-08-10 20:21:14 Adasco.. bede.. zaplacilbym nawet za przesylke jesliby Ci sie chcialo to wyslac |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2004-08-10 20:31:30 no mam jescze białą ...
skoro masz ślicdzny biały wóż - to poczekaj - dam Ci białą, albo srebrną... tylko nie każ mi wysyłać - bo to mi słabo idzie... a w piątek jadę na wakację na wieś i już wogóle nie będzie szans.... Cierpliwości.... |
humel SYMPATYCZNY GOŚĆ 2107, 2108 (kiedys) ... Poznań | 2004-08-10 21:08:01
co najwyzej moglbym poprosic |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-08-10 22:27:07 ja mam TYLKO granat.
chcesz czy czekasz na Piotra? A na zlot jedziesZ? |
humel SYMPATYCZNY GOŚĆ 2107, 2108 (kiedys) ... Poznań | 2004-08-10 22:40:41
uwazaj - tylko nie dawaj dziecku do zabawy, jeszcze wyjmie zawleczke....
Poczekam na Piotra.. biala jest chyba lepiej widoczna.. Chociaz chetnie zobaczylbym jak wyglada.. Sa gdzies fotki do podgladniecia ??
Absolutnie tak.. Dogalismy sie wstepnie z Zax'em na wspolna podroz.. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-08-11 00:51:41 to wezme na zlot.
moim zdaniem granatowa jest b.slabo widoczna. poszperaj w galerii, kiedys taka mialem na przedniej szybie kolo lusterka (na ktorejs focie moze bedzie). auto niebieskie. Przez UĆ jedziecie... to moze i ja sie podepne? |