127 jaka cene krzyknac za Niego??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
siema, chcialbym zebyscie mi pomogli wycenic moja 7,chce ja sprzedac ale nie wiem za ile(chce jak naj wiecej) opisze moja emke : 74 rok pomarancz(foto w profilu) silnik dobry po remoncie,podloga wyspawana i zabezpieczona 12 barankami!!!zbieznosc zrobiona,nowe opony,fotele lotnicze robione na zamowienie(niedlugo bedzie foto) wyregulowany gaznik,splanowana glowica,nowa uszczelka pod glowica,nowa pompa paliwa,wszystko w niej dziala nawet pompka do spryskiwaczy.dodam ze jest to wersja Specja czyli ma dodatkowe chromy.blacha nie jest super,posiada kilka dziurek.pozdrawiam i czekam na propozycje!

aaa, zapomnialem dodac ze samochod przeszedl niedawno badanie techniczne,jeste zarejestrowany i oplacony.

Oj Perez!!!!!!
Bo ci ukrece jajko!!!!
przesiadasz sie na jakas nowsza wloszczyzne??????????

-----------------
http://plepleple.pl

niestety musze,takie czasy

sluchaj a ile ta glowice splanowales ? i jaki masz stopien sprezania - bo kolega mial w silniku 903 splanowana tylko nei pamietam ile ale malo - i mu piercienei poszly w pizdu . . .

hmmm Special? pod moim domem stoi Special Treza, a on jest 3-drzwiowy.
Nie wiem moze byly i Speciale dwu-drzwiowe??

powiedz 2 tys,jak wezmiesz za nego 15 to bedzie OK

-----------------
http://plepleple.pl

a moze Ty el_comendanto znajdziesz mi kupca?tak to jest wersja specjal.ma chromowane listwy ,korek od wlewu paliwa ,wycieraczki...

moze ja ci znajde kupca moze za 1.500 by wziol mego chcial za 1000 ale ciagle mnie pyta o niego wiec powiem mu ze mam dla niego za 1.500 ale cale kola biore ja!!a damy tamtemu koleszce moje co?

1500 spokojnie mozesz cenic jezeli rzeczywiscie podloga jest OK i silnik zdrowy. Nawet wiecej ale nie gwarantuje ze ktos sie skusi.

Cytat:
2004-08-09 23:18:28, dejta pisze:
hmmm Special? pod moim domem stoi Special Treza, a on jest 3-drzwiowy.
Nie wiem moze byly i Speciale dwu-drzwiowe??

Czyli to z Toba mialem przyjemnosc w Sobote
Pozdrawiam Lemon Master'a , do zobaczenia na zlocie.

bylem w zabkach i zostawilem wiadomosc dla typa bo nr zgubilem on czasem przejezdzajac kolo warsztatu wpada tam pogadac i przyszmadzic czy cos mozna kupic! wiec moze koles sie nawinie ale niemoge obiecac pozdraiwam i zycze szybkiej sprzedazy auta

P.S . szkoda by sie zmarnowal - wiec moze ktos sie trafi co ma zajawke na takie auta