Komputerek pokładowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam omegę z 89roku i od jakiegos czasu jeżdzę na gazie!no i niedawno przestał mi działać komputerek!zachowuje sie jakby mu ktos skasow3ał wszystkie dane!pokazuje tylko godzine i aktualne spalanie!wie ktoś moze jak to naprawić?

a co ma gaz do wyswietlacza? co to obłęd jakiś z tym gazem? bez przesady, jak sie szyby zacinają to też lpg? albo masz padnięty wyświetlacz ( słowo komputer jakoś mi nie przechodzi przez gardło ), albo czujniki ( ale wszystkie?). Mozesz spróbowac go zresetować - obydwa przyciski nacisnąć naraz. A o ile pamiętam to ktoś oferował naprawę tego ustrojstwa, zadaj wyszukiwanie w całym motonews

Usunąc gaz a wszysko wróci do normy!
Przyspieszenie też!

Cytat:
o ile pamiętam to ktoś oferował naprawę tego ustrojstwa, zadaj wyszukiwanie w całym motonews

Wal do Gallus-a.. On sie tym zajmuje....

[ wiadomość edytowana przez: nav dnia 2004-08-08 05:09:58 ]

Cytat:
Usunąc gaz a wszysko wróci do normy!

Wiedziałem !

grrrrr... ja tam bezbłędny nie jestem... ale troszkę uwagi bo zapan"óje" bałagan...

pozdr

niedawno zamontowałem Bre-kompa. Wszystko pokazywał dokładnie, ale ostatnio pokazuje Zasięg- 0, i żadne tankowanie tego nie zmienia. Za każdym razem jak odpalam Omesie, to Ustawia się na ZASIĘG i mryga 0. Resetowanie nic nie daje. Help! Mam go dopiero tydzień- wcześniej miałem zegarek. Ale kupiłem komplet, 24-pinowa wtyczka była za zegarkiem, kupiłem nowe zegary- przystosowane do bre kompa, czujnik temp, i przyciski. Mechanik załóżył i działało- przez paredni
Teraz pokazuje wszystko oprócz zasięgu. Da się coś z tym zrobić?

Cytat:
2004-08-07 23:44:44, Zdroja pisze:
niedawno zamontowałem Bre-kompa. Wszystko pokazywał dokładnie, ale ostatnio pokazuje Zasięg- 0, i żadne tankowanie tego nie zmienia. Za każdym razem jak odpalam Omesie, to Ustawia się na ZASIĘG i mryga 0. Resetowanie nic nie daje. Help! Mam go dopiero tydzień- wcześniej miałem zegarek. Ale kupiłem komplet, 24-pinowa wtyczka była za zegarkiem, kupiłem nowe zegary- przystosowane do bre kompa, czujnik temp, i przyciski. Mechanik załóżył i działało- przez paredni
Teraz pokazuje wszystko oprócz zasięgu. Da się coś z tym zrobić?

Ja by po prostu reklamowal u tego kto to zakladal.

Pozdr.
Gryzzly