| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bania Lada 2106 RAC Gliwice, Kraków | 2003-12-15 00:16:48 Witam!!!
Przygotowałem coś dla was specjalnego... Na ftp klubowym w katalogu Lada 2106 clip umieszczam film pt: Making of the Lada videoclip. Zajmuje on 260mb i trwa ok 30 min wiem ze wielkosc tego filmu przeraza ale wydaje mi sie ze warto go obejzec specjalnie nie robilem z tego pikselozy by mozna bylo obejzec film w pelnym rynsztunku.Jezeli komus przyjdzie ochota moze go zuobozyc i np umiescic na stronce klubowej ale to juz wasza decyzja...Film powinien sie znalezc za jakies 10 godz od czasu ukazania posta. Moze kilka slow o nim... Opowiada on o 4 gosciach ktorzy podczas wakacji posiadajac mnostwo czasu, 2 kamery, stara Lade i zapas browara postanawiaja zrobic cos tworczego sklada sie on z 3 czesci: Po pierwsze primo : koncep Mozecie tu zobaczyc jak w pocie czola planowalismy caly klip przechadzajac sie po trasach przyszlego filmu ... Po drugie primo : zaplan Tu miesci sie cala praca tworcza nad klipem.Dla zainteresowanych robieniem podobnych moze dostarczyc cennych wskazowek lub totalnie zniechecic hehe...ogolnie duzo smiechu Po trzecie primo : wykon Jest to reedycja klipu lady dodane pare niewystepujacych w oryginale scen i dodane zleksza dynamizmu... Film ogolnie kierowany jest do zinteresowanych powstawaniem totalnie amatorskich klipow do ktorych nie trzeba wysilku tylko dobra ekipe jakas Lade Polecam go wszystkim jako odbicie od wszystkich rajdowych filmow i szarej rzeczywistosci... Uwaga film dla niektorych moze zostac nie zrozumiany... Od razu moralnie przestrzegam film zawiera wiele przeklenstw ale dodaja one jedynie uroku i komizmu sytuacjom!!! Milego ogladania!!! Wielkie podziekowania dla Piotra Wawrowskiego za kolejna wspanila robote montazowa!!! P.S.:nie wiem kto jest administratorem ftp ale przydalo by sie tam czasem troche porzadku dziekuje za uwage uffff prosze o opini cierpliwych co sciagna film i ewentualne uwagi na przyszlosc. jak by ktos chcial cos prywatnie to oko88@wp.pl |
Bania Lada 2106 RAC Gliwice, Kraków | 2003-12-15 14:03:36 film juz jest w calosci dostepny na ftp.kto bedzie mial cierpliwosc zeby go sciagnac (280mb) to obejrzy a jak juz sie ktos znajdzie to prosze o opinie moze w przyszym czasie lub wakacje ktos chcialby podobny klip zrobic na pare Ladnych autek pozdrawiam... |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2003-12-15 17:58:04 moglby ktos podac namiary na tego ftpa? |
Bania Lada 2106 RAC Gliwice, Kraków | 2003-12-15 18:20:37 ftp.centur.cjb.net
login i haslo: lada jak ktos nie wie jak sie obslugiwac programem do ftp jednakze polecam korzystanie z programow do ftp gdyz w przypadku zerwania polaczenia mozna dokonczyc sciaganie pliku a nie zaczynac od nowa... I tam w katalogu Lada 2106 klip oprucz jakis smieci Pozdrawiam... i oczekuje ocen i checi wspolpracy w przyszlosci |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-12-15 20:16:53 nu ja chętnie ściagne ale to potrwa na SDI pewnie jakieś 3 noce wiec nie oczekuj szybko komentarza w katalogu głównym też widziałem jakiś plik bania klip cośtam - a co to jest ??? |
Bania Lada 2106 RAC Gliwice, Kraków | 2003-12-15 21:01:31 nie mam pojecia ja tam tego nie umieszczalem ktos sobie chyba jaja robi ale sciagam i zobacze... przydalo by sie tam pozadku troche |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-12-15 21:07:59 tak wiem porządki by nie zaszkodziły rozmawiałem o tym wczoraj z bartkiem_łódź i obiecał dać mi uprawnienia do czyszczenia FTP tak sie zastanawiałem właśnie bo wygląda jakby ktos tam próbował wrzucać jakiegoś DiVXa |
Bania Lada 2106 RAC Gliwice, Kraków | 2003-12-15 22:35:56 tzn o co chodzi z tym divX em?nie wiem ludzie wrzucaja tam jakies smieci nie majac zadnego konceptu co i po co...plik sciagnalem i jest zepsuty po naprawieniu okazuje sie ze ktos probowal zgrac tam moj klip po raz kolejny nie wiem dlaczego moje rzeczy to tylko 2 pliki w katalogu lada klip i making...reszte mozna oproznicnull Jak by ktos byl z okolic Gliwic lub Wisly chetny do robienia klipow to zapraszam...gosc robi swietny montaz a fajna pamiatka za pare lat po trupie |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-12-15 23:23:17
świetny montaz to prawda a co do tego trupa to w tym klubie chodzi min. o to żeby nie trzeba było robić pamiątek o czymś co cały czas jeździ W korzystaniu z dobrodziejstw RWD też trzeba znaleźć umiar Poprostu albo RYBKI albo AKWARIUM [ wiadomość edytowana przez: Konriii dnia 2003-12-15 23:30:31 ] |
Bania Lada 2106 RAC Gliwice, Kraków | 2003-12-15 23:43:09 co do rybek to mialem kiedys jak bylem maly ale wszystkie zdechly |
Bania Lada 2106 RAC Gliwice, Kraków | 2003-12-15 23:55:26
co do rybki to moja Ladna Ladniejsza mimo podeszlego wieku i dorzynania |
dobry SYMPATYCZNY GOŚĆ ALFA ROMEO 156 SW 2, ... Łódź | 2003-12-16 01:47:50 czuje się lekko urażony wypowiedzią bo jeżdże ladą która ma 25lat i jakś nie jest dla mnie wielkim problemem jechać na wakację to już moja druga łada poprzedną przez 5 lat przejechałem 70 tyś a obecną przez 3 przwie 50tyś km i nie widziałem zbyt wielkich zachamowań żeby pojechać na zlot na Węgry (w moim przypadku ok 800km w jedną stronę) i uważam że było warto i nigdy nie powiem że to jest nie wygodne auto choć może i są wygodniejsze ale jeżdże tym na co mnie stać i co lubię pozatym jestem zajeb... zadowolony z mojej BABCI i szczerze życzę wszystkim autom doczekania takiego wieku w stanie do bezpiecznej jazdy.
A film z pewnością sobie ściągnę i obejże |
Bania Lada 2106 RAC Gliwice, Kraków | 2003-12-16 02:40:41 nie twierdze ze masz Lade ktora sie nie da przejechac 1000 km... Jednak ja ja swoim samochodem bym tego nie ryzykowal nie to zebym byl pewien ze by cos nawalilo ale jakby cos nawalilo to co??W takim aucie musialbym wymienic wszystko zeby miec pewnosc ze nie padnie to jednak nie jest nowe auto. Wypad na Wegry Ladna z kumplem droga Ladno to jeszcze rozumiem ale np wyjazd z rodzinka w cieple kraje?tam juz czesci ni tak latwo dostac jak cos padnie pozdrawiam... |
Bania Lada 2106 RAC Gliwice, Kraków | 2003-12-16 02:47:00 poza tym moja Ladna jest 100% oryginal nawet silnik wszystko to ma 130 tys przebiegu i 22 lata wiec ma prawo sie sypac...Jak bym mial silniczek nowke i pare innych czesci i moze nowa blache to z checia w tour dookola swiata bym wyruszyl hehe!!! |
Bania Lada 2106 RAC Gliwice, Kraków | 2003-12-16 16:30:42 Dobra lituje sie nad wami i w zwiazku z odstraszajacym jak widac rozmiarem filmu powodujacym brak zainteresowaniem nim zamieszczam na ftp (za jakies 2h bedzie caly)ubozsza jakosciowo wersje 60mb.probowalem mniej niestety nic juz nie widac w koncu oryginal ma 280...
Tak wiec obejrzyjcie i ocencie... jestem juz umowiony z kumplem ze nst razem robimy klip na 2 Ladne... A moze ktos ma ochote z moich okolic zrobic na wiecej?Lub jakby padla propozycja to mozna taki klip ze spotu lub zlotu zrobic mysle ze by byla masakra tyle jezdzacych Ladnych aut na raz!!! |
TROLL SYMPATYCZNY GOŚĆ BMW 525 TDS kombi, ... Sz-n | 2003-12-17 00:10:16 szkoda że ostatnimi czasy mam problem z netem bo do tego filmika już dwa razy się zabierałem .........
Ale i tak go zassam |
Bania Lada 2106 RAC Gliwice, Kraków | 2003-12-17 00:21:22 oryginalu czy making of the clip?
wersja ubozsza w jakosc jest juz na klubowym ftp.jest 60mb a nie az 280.choc przy pelnej jakosci widac dopiero wszystkie efekty ciekawi mnie poprostu wasz stosunek do tego typu zabawy i poszukuje ewentualnych chetnych na ewentualne przyszle produkcje .Co dwie Ladne to nie jedna pozdrawiam i zapraszam na mile ogladanie obu klipow... moze ktos sie pokaze wlasny wypociny z checia obejze bo na stronce klubowej raczej marnie z filmikami klubowiczow... a przeciez najlepiej oddaje to sprawe hehe |
dobry SYMPATYCZNY GOŚĆ ALFA ROMEO 156 SW 2, ... Łódź | 2003-12-17 01:15:03 w końcu ciągne bo wczoraj miałem problemy z połączeniem się z ftp ale dziś poszło może do rana się ściągnie |