Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-08-08 13:33:47 Więc wiem tyle że ejst to Weber 32 CEV
PASUJE DO KSZLA ......Trzeba rozpiłowac otwory bo jest 2 - 3 mm róznicy...... Pochodzi z jakiejś Pandy którą ojciec przyszłego szwagra startował w rajdach..... szczegółów nie znam ale gaźnik poszedł do kaszla , po czym pochodził pare lat i poszedł do regeneracji. Stan - wystarczy wyczyscic i ideał zero luzów na przepustnicach . Dysze by sie przydało wyczyscic itp itd po jest syf od długiego stania... W sumie to mam jeszcze sobie wpasc po jakis wydech głowice itp..... Sprzatał garaz i o tak w pudle znalazł troche czesci. Czy ktos wie coś o specyfikacji technicznej ??? To coś ma 5 rurek - jedna na paliwo jedna na powrót a reszta ?? Podobno ma to wbudowaną pompke przyspieszacza i podgrzewanie paliwa ?????? Podobno stukowego brak , na nawrotach i wysokich nie przerywa a bobik oppali tyle co na serii ????? Jakby ktos miał instrukcje to plizz podeslijcie. Chyba ze lepiej sprzedac i sie nie meczyć. |
![]() Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-08-08 13:47:06 ale masz problemy, wyczysc zaloz, bedzie ok zostawisz bedzie lipa to sprzedasz |
![]() CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-08-08 14:06:57 Hmm proste pytanie zalutować np , czy po prostu cos wsadzic by było szczelne w rurke ?????
Głosniki Abartha ??? No widzisz krzemowy to mało widziałes ![]() A co do gaźnika to ma ktos instrukcje ????? w pdf np ...... Bo musze wiedziec co gdzie podpiąc. jak wróce to go podepne z nudów. |
![]() Krzemowy Fiat 126 Skoczów | 2004-08-08 14:13:07 Przecież napisałem co i gdzie. Poszukaj sobie reszty. |
![]() Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-08-08 14:54:05 Czuczu jak cos to wpadne do ciebie i oblookamy ten gazniczek |
![]() zoom zoom zoom | 2004-08-08 14:56:23 Wrypie sie czuczowi w temat...
Ma ktos moze z Was opis Solexa C32 ? Rozebralem go i nie wiem jak zlozyc ![]() Pozdrawiam. |
![]() CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-08-08 16:08:15 Zoom szacunek !!
Nei ma jak rozebrać - ja jak to cos rozbieram to robie fotki. W przyszla srode go rozbieram fotografujac po kolei wszystko .... Wszystko na błysk itp itd i do autka zobaczymy jak sie bedzie bujał ![]() Ps. ile to jest warte ??? Ps2. Mam juz 3 ci podejrzany wałek made by Huta Stalowa Wola - chyba sobie znich grilla zrobie ![]() |
![]() simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2004-08-08 19:38:33 Ja rozbieram i składam bez zdjęć. Czyżbym był lepszy? ![]() |