MotoNews.pl

Hmmm.. pożegnanie na jakiś czas, pora mi w szeroki świat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
chciałbym Kochanym Klubowiczom Ładnie pomachać łapką, bo będzie mi Was trochę brakowało, (ŁADnej oczywiscie też, ale też musi trochę odpocząć , ostanio cięzko harowała ), wybieram się w swiat, trafił mi się rejs na morze północne, musze dobić trochę stażu na kolejny stopień żeglarski, wypływam na sporym jachcie jako I szy oficer, na rejs stażowy, częśc rejsu w którym uczestnicze mam trwać ok 2 tygodni, w planach Kanał kiloński, Amsterdam, może wschodnia Anglia?
wyjście z portu prawdopodobnie w sobotę w południe

PS byliśmy dzisiaj w próbach na morzu, (nowy jacht) , wypadły pomyślnie, jutro końcowe prace i zaprowiantowanie

Mirek, odezwe sie dzisiaj i sie jakos dzisiaj zgadamy to sie spotkamy jeszcze zanim wyjedziesz.

no to stopy wody pod kilem. swoją drogą tez bym gdzieś pożeglował. dawno sznurków w łapach nie mialem. i w zęzie piwka nie piłem.

Pomyślnych wiatrów Mirq!!!
I wracaj nam szczęśliwie, będziemy tęsknić za Kolegą...

[ wiadomość edytowana przez: Mariusznia dnia 2004-06-18 09:34:01 ]

Jakbyś potem troszkę fotek z podróży nam zapodał, to byłoby superowo

Robimy spot u Mirka pod domem????? Takie pożegnanie Co wy na to?

Trochę daleko , ale wirtualnie się dołączam.

no to trzym sie chlopie!

i - jak mawial Forrest Gump - nie zlap syfa!

To wspaniała wyprawa Mirku
Życzę miłej zabawy i pomyślnych wiatrów
Płyniesz z tym wesołym kumplem, z którym byłeś w Krakowie na targach?

Miłej zabawy

Miłej zabawy

Stopy wody...

Amsterdam hmmmm.... piekna sprawa, zazdroszcze
"...Do Amsterdamu zawinac choc raz, reszte zalatwi czas..."

Dobrej zabawy i stopy wody...

...Mirku baw się dobrze

tylko cobyś wrócił do nas cały i zdrowy!
i miłego rumowania znaczy się rejsowania

Mirku! To co mówili poprzednicy, stopy wody pod kilem!!
Będzie Cię nam brakowało!!
Baw się dobrze, by rejs był spokojny i jak najmniej problemowy!

Pozdrawiam serdecznie!

Wracaj do nas szybciutko... ale baw się dobrze. powodzonka!

Mirku naleza ci sie wakacje za uzeranie z nami Stopy wody pod kilem a nawet pare stup.Bedziemy tesknic i nasze lady tez ktore w wiekszosci dzieki tobie jezdza Pozdrowienia wracaj calo

Przez jakiś czas nie będzie fachowca,która daje nam tyle cennych rad!! Chlip, chlip!

Stopy wody pod kilem.

P.S.Ja czlowiekiem morza raczej nie zostane (z wiadomych powodów ) ale jakos mnie korci.A u mnie takie rzeczy to sie dziwnie kończą...

Witam
Dzięki wszystkim za życzenia, jeszce 2 dni Was tutaj pomęczę, mam zmienika na te 2-3 dni dopóki nie dostanę paszportu, dojadę do jakiegoś portu po drodze, jeszcze przed kanałem Kilońskim, jacht gotowy do rejsu, ostatnie 3 dni to byłą cięzka harówa, ale już jest ok, odbyłem pierwszy etap rejsu, jacht pierwsza klasa duży , wygodny, świetnie się prowadzi, załoga też wygląda na sympatyczną, jak Franc się dobrze spisze, to wklei fotkę tego cuda na forum
PS hmmm... żeglarzom oprócz stopy wody pod kilem życzy się jeszce czterech stópek w koi

teraz nie wrzuce fotki, moj sderwer nie dziala chwilowo, prace konserwatorskie w republice.