Biały kruk - SAMARA by "BOHSE"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Dzisiaj w W-wie wytropiłem prawdziwy okaz czyli Samarkę przerabianą w Niemczech przez firmę "J. BHOSE" ze standardowej 2108 na coś co bardzo przypomina LANDOLE (przód pod dachem tył otwarty). Żeby było ciekawiej to autko jest obecnie do sprzedania całej sprawie dodaje smaku stwierdzenie obecnego właściciela że jest to jedyny egzemplaż takiego auta w Polsce
Jakby któryś z kolegów był zainteresowany to posiadam namiary na właściciela oraz trochę dodatkowy info dot. tego cudeńka.

Pozdrawiam, Stegienny

Ale ceni się chyba też odpowiednio? Zdradził Ci tą tajemnice?

Tomuś napisz co wiesz możesz tylko tel. pominąć
sam jestem ciekaw jak to wygląda

szukałem w necie i nigdzie nie ma zdjec tego cuda
moze ktoś takowe posiada bo jestem ciekawy ?

Faktycznie nic nie ma w necie na temat tego autka. Ma ktos jakies zdjecia??? Miły???

Na ebay znalazłem samare fun . Ale to chyba nie o to chodzi.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2416074355&category=18308

ajednak o to chodzi - znalazłem na google. Niezła - widzialem to nażywo w niemczech.Druga podobna wersja to LAda Bohemia robiona w Czechach.

Ja mam pare zdjatek tego modelu do udostepnienia.Od pewnego czasu mam na tapecie to cudenko.Chetnie chcialbym znac cene.A o tej czeskiej nie slyszalem.A co do tych niemieckich to rozmawialem z kobieta handlujaca czesciami ze przed paru laty przychodzily z niemiec cale i nowiutkie klapy za bezcen domniemam ze wlasnie od tych cabriolecikow.

z tego co mi Tomek opowiadał z wypiekami na twarzy, to te fotki Paweł, to będzie właśnie to. Podobno super utrzymana. może ktoś się skusi... wszystkie konkursy na tuning wygrane

Jeeeetam -> ze złożonym dachem (a w Polszcze to najczęściej tak się jeździ, jak się nie jest Dżejmsem Bondem) wygląda głupio. To oczywiscie moja opinia, której celem nie jest urażenie półkabrioletowych uczuć kogokolwiek

I niby jak zabrac rowery -> do tych plastików przymocować...
A jak ktos wjedzie w kufer, to czym sie toto klei - Distalem ?

Mariusznia - tesmaochody należą do grupy okrslanej minaem samochodów "fun" więc i przyklejenie zderzaka distalem jest tu "Very funny"))
ALe swoja droga - ciekawe autko
Paweł

A swoją drogą ciekawe od czego ta kierownica pomijając fakt że od samochodu

hehe, Grzegorz, moze to okazja do zakupu...

Na mobile znalazłem parę ciekawych ofert tego bolidu. O pieniądzach i gustach prawdziwi dżentelmeni nie rozmawiają. oferta 1
Oferta 2

Ale to nie o tym autku byla mowa. Chodzilo o przerobiona samarke.

A tym szkaradztwem to nawet na pustkowiu wstydzilbym sie jezdzic.

tego typu ogłoszenia proszę zamieszczać w odpowiednim wątku.

Ale oni nie chca tego sprzedac tylko fotki zaprezentowac Spokojnie szefie

Cytat:
2004-09-29 17:24:06, soop pisze:
A tym szkaradztwem to nawet na pustkowiu wstydzilbym sie jezdzic.

ja bym zacytowal Zbigniewa NIenackiego ("Pan Samochodzik") "..skrzyzowanie czółna z taczkami..."

) buhhaaahahahhaaa

No...ale Pan Samochodzik to mial przynajmniej silnik od Ferrari Super Amerika i plywac nim mogl a to cos to chyba tylko jako batyskaf