| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
GoldCorolla TOYOTA DRIVER Toyota Corolla Sochaczew | 2004-08-09 23:42:29 DZieki za odpowiedz ale czy mógłbyś bliżej opisać te funkcję komputera tzn jak je ustawiać ,co do średniego spalania i prędkości to wiem ale jest kilka innych w menu np mpg oraz inna na której mam ciągle OO.OOkm/h
Następnie do czego w liczniku kilometrów aż trzy pozycje trip oraz pozycjaz kreseczkami_ - - - -__-_ _ _????? Czy w Corolce jest przyciemnianie oswietlenia deski rozdzielczej? Jaki płyn lejecie do wspomagania i co ile się wymienia? Dlaczego dolot powietrza w Corolli jest umiejscowiony tak dziwnie pod maską a nie tam gdzie łapał by zimne- (zimniejsze) powietrze? tyle po pierwszych 2 dniach eksploatacji pytan mi się zebrało i oczywiście odnośnie alarmu ?!/?!?? Pozdrawiam |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-08-10 10:46:39
Od kogo kupiłeś to auto, że Ci podstawowych rzeczy nie pokazał, hę? Masz klawisz/guzik któym zmieniasz tryb wyświetlania, tak? Żeby wyzerować ustawienia - kiedy wybierzesz daną opcję, np. średnie spalanie wciśnij ten przycisk na 2-3 sekundy, aż piśnie.
mpg - Miles per Galon - amerykański sposób wyświetlania średniego spalania, ustaw sobie najlepiej litry/100 km Te zera musiałbym zobaczyć, bo teraz nie pamiętam o co chodzi.
Pozycja : 1) przebieg całkowity auta 2) Trip A - przebieg dzienny, dowolnie usatwiany, zarujesz przez 2-3 sekundowe wciśnięcie przycisku. 3) Trip B - analogicznie jak Trip A 4) kreseczki _ _ - opcja widoczna tylko po włączeniu świateł, odpowiada za przyciemnienie podświetlenia deski, im mniej kresek tym ciemniej.
patrz wyżej
Nie mam pojęcia, jeszcze nie musiałem go zmieniać/dolewać.
Pytaj konstruktorów
A te guziki od alarmu to są 2 na górze mniejsze i jeden na dole dłuższy ??? Jeśli tak, to dolny długi zamyka/otwiera drzwi (centralny zamek), jeden mniejszy służy do ustawiania alarmu w tryb serwisowy (żeby w serwisie mogli coś zrobić bez wycia syreny Mam nadzieję, że coś wyjaśniłem. Pozdro. |
GoldCorolla TOYOTA DRIVER Toyota Corolla Sochaczew | 2004-08-12 13:46:34 Dzięki Jackal, wiele mi wyjaśniłeś Auto kupiłem od pośrednika o wiele rzeczy nie spytałem bo pytania nasuwają się w trakcie użytkowania samochodu .Jeszcze raz dziękuję za pomoc i mam nadziej na ewentualne następne też uzyskam wyczerpujące informacje. |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-08-12 15:32:39 Spoko, nie ma sprawy, Pytaj, jak będziemy potrafili pomóc to pomożemy. W tym celu istnieje to forum |