Szkoly rajdowe...pomozcie mi znalezc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
rozgladam sie za jakas szkola rajdowa...ale tylko na terenie lubelszczyzny[chodzi mi o to zeby nauczono mnie podstaw jazdy zeby samemu sie nie zabijac po przeczytaniu jakiegos artykulu w necie tak jak do tej pory]...na necie ciezko mi cos znalezc...jak macie jakies dojscia to dajcie znac..podajcie adresy itp. dzieki z gory za pomoc!!!

Cytat:
2004-08-12 20:04:21, ulik87 pisze:
chodzi mi o to zeby nauczono mnie podstaw jazdy zeby samemu sie nie zabijac po przeczytaniu jakiegos artykulu w necie tak jak do tej pory

a juz korzystales z porad internetowych?

jak sam się nie nauczysz na różnych kjs-ach mini max-ach czy nawet jeżdżąc samemu na pustych placach ,to nikt cię nie nauczu
poczekaj do zimy i przyjeżdżaj na mini-maxy do Lublina na ulicę Zemborzyckiej bo to właśnie w zimie najlepiej poznować rajdową jazdę

Kiedyś był podobny post i ktos dł linka do dobrej ksiażki, SJS szybka jazda samochodem czy jakos tak. nie moge tego znaleźć może ktoś pamięta to by wkleił linka.. Race_D jest w tm dobry wiec pewnie znajdzie

ja mam ta ksiazke w formie wydrukowanej.dosc dobra.pisana jeszcze za czasow komuny,kiedy to jedyne dostepne rajdy to byly kdl-e.opisy na podstawie techniki jazdy lada,kantem i malcem wiec typowo tylny naped.pare rzeczy jest ciekawych

rino..a nie chodzi o "szybkosc bezpieczna" zasady???
samael...no skorzystalem...przy wchodzeniu bokiem w zakrety...poprzez ujecie gazu...wychodzilo...ale raz przesadzilem i zaliczylem bok...mam teraz jakies opory...i probowalem tez przez redukcje w zakrecie...ale trudno go utrzymac...klocek...ale ja jeszcze nie mam prawka!!!...ale jak zdobede to moze bede sie zjawial...bo mam siedzibe w naleczowie!!!...to my ziomy jestesmy prawie =]

"Szybkość bezbpieczna" to nie to samo co "Sportowa Jazda Samochodem" Mozna sciagnac z netu bo jest

Cytat:
2004-08-12 20:17:56, Rino125p pisze:
(...) Race_D jest w tm dobry wiec pewnie znajdzie

Mówisz i masz .
Niestety pod SJS znalazłem tylko "Szkołe Jazdy Subaru", ale wykopałem przy okazji też coś takiego: >> Poszukuje stron z opisem techniki jazdy <<
Może się przyda .

niesamowite........... to chyba pierwsza zecz do której Race sie nie dokopał....
W kazdym razie znalazłem na necie:"Sportowa Jazda Samochodem"