Do cwikusa i zoltara.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam prosbe, zarowno adminek jak i ja nie chcielibysmy znikac z tego forum, jakostakos sie przyzwyczailismy do ludzi tu obecnych i nie chcielibysmy znikac z tego forum.
Czesc osob na tym forum zmienia wlasnie samochody i milobloby pozostac w tym samym gronie, tymbardziej ze adminek i ja zmienilismy samochody na ta sama marke, z tego co wiem to przynajmniej dwie dalsze osoby z forum rowniez planuja zmienic espero na audi (jak Jaco zauwazyl jest pewna ewolucja --- polonez --->espero---->audi)
jesli byloby to mozliwe drodzy moderatorzy to stworzcie nowa podkategorie na forum, sluzylaby ona nam i przyszym wlascicielom (po sprzedaniu espero), moglaby zawierac wiele cennych informacji i porad na temat tego samochodu.

P.S naprawde nie chcemy znikac z tego forum mimo ze pozbywamy sie Espero ( gdzie szukac drugiego takiego jak PIOTREK ktory zawsze sprowadzi na ziemie i myje swoj samochod raz na pol roku??? na forum audi nie ma drugiego takiego !!!!)

Moim skromnym zdaniem zmiana marki samochodu nie musi wiązać się z wypisaniem z klubu.

Myślę, że Zolti odpisze to samo.

Panowie byli espero-wcy zawsze będziecie mile widziani na forum.

Moim skromnym zdaniem nie ma potrzeby powyższej kwestii regulować. Zmiana auta jest naturalna koleja rzeczy, a mało kto zmieni espero na nastepne, chociazby dlatego, że trudno o nowsze egzemplarze Cieszy to, że forum ewoluowało i z grupy ludzi jeżdzacych espero staliśmy sie towarzystwem, które jakoby przy okazji jeżdzi w wiekszości takim samym modelem auta. Ponadto sympatyczne jest to, że wielu którzy zmienili samochody nadal wyraza chec utrzymania znajomości, a o niechlubnych wyjatkach wszyscy już chyba zapomnielismy. To dobrze swiadczy o atmosferze na forum, jakości strony, słowem o nas. Pozostawmy wiec sprawę własnemu biegowi, jestem przekonany, że wyjdzie to nam na dobre i przy okazji dowiemy sie, że nie tylko espero czasem zawodzą swoich uzytkowników, dobrze sprawdzone niemieckie samochody od czasu do czasu również
Pzdr.
ps. oczywiście ostatnie słowo nalezy do naszych M.

Zaraz, zaraz

Jaką "podkategorie" ?

Znaczy status w klubie ?

Wykańczam kuzynowi dom i wracam trochę zmęczony, więc mogę nie jarzyć

A nikt Was nie wyrzuca.

Ps.

Fajne Audi

Szkoda, że słabe

Cytat:
2004-08-06 16:12:04, Pycel pisze:
jesli byloby to mozliwe drodzy moderatorzy to stworzcie nowa podkategorie na forum, sluzylaby ona nam ...

... do wylewania łez po sprzedaniu Esperaka (jaki to był wspaniały samochód, po co ja go sprzedałem).
Zgadzam się w 200% z Maciejem, klimat na forum to ludzie nie samochody.

Na szafot ze zdrajcami... na szafot

...a ja miałem też kupić Audi hehee .... i sprzedać Espero, ale mnie nie stać na noszwsze niż 12 letnie a takiego nie można z kolei ubezpieczyć więc zostaję przy Espero
I cieszę się z tej decyzji bo elegancko obwiózł całą rodzinkę wraz z fuuuuul bagażem nad morze i z powrotem Mało spalił i w ogóle jest fajnie!
Maciek

Cytat:
2004-08-10 14:17:32, plump pisze:
Mało spalił i w ogóle jest fajnie!
Maciek

Taaaa....
Nasz też spalił w trasie do Rewala.... 8,16 litra przy dynamicznej jeździe , ale ..... przy zamkniętych szybach bo było nie zaq gorąco...
Trasa Rewal - Łódź z klepiskiem i przy otwartych szybach ( nie dało się inaczej jechać - tak gorąco ) zaowocowała spalaniem 9,26

Panowie, limuzyny macie a nie maluchy - nie denerwujcie sie na wyniki spalania ponizej 10 litrow, a jesli macie ochote sie powk... to wroccie do fiata 125 czy poldka

Ja tez jestem zdania ze zmiana samochodu nie powinna a nawet nie moze byc powodem, przez ktory ktos opusci nasz klub. Niet i tylet!

No ja niestety nie zgodze się z powyższymi opiniami

Moim zdaniem zmiana samochodu z Espero na jakikolwiek inny powinna wiązać się nie tylko z wyrzuceniem dyscyplinarnym (!!!) z klubu, ale też solidnym okaleczeniem takowego zdrajcy, co proponuję dodatkowo spotęgować publicznym wychłostaniem, oraz napiętnowaniem ww. osobnika/ -ów w oczach całego narodu, za sprawą mediów

Jako propozycję zapodaję następujące tytuły prasowe... :

- Przychodzi Pycel do Adminka (sprawa Rywina już nikogo nie szokuje )
- Czy Adminek i Pycel mają powiązania z Agorą?
- Maybach Rydzyka vs. Audi Adminka
- Kulczyk Tradex i przekręt z radiowozami dla policji vs. Pycel sp. Z.O.O. i zdrada Daewoo na rzecz Audi

Resztę propozycji zapewne przytoczą Wam najbliższe wiadomości

Jeśli jednak mamy być dorośli (czyt. w miarę poważni ) to nie pozostaje nic innego jak zgodzić się ze stwierdzeniem, że owy klub tworzą przede wszystkim ludzie, a nie bezduszne maszyny, toteż... pozostaniemy jedynie przy okaleczeniu

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2004-08-12 00:58:17, SpeedR pisze:
... Jeśli jednak mamy być dorośli (czyt. w miarę poważni ) to nie pozostaje nic innego jak zgodzić się ze stwierdzeniem, że owy klub tworzą przede wszystkim ludzie, a nie bezduszne maszyny, toteż... pozostaniemy jedynie przy okaleczeniu

lub zgwałceniu

Cytat:
2004-08-12 01:11:44, -JACO- pisze:
Cytat:
... Jeśli jednak mamy być dorośli (czyt. w miarę poważni ) to nie pozostaje nic innego jak zgodzić się ze stwierdzeniem, że owy klub tworzą przede wszystkim ludzie, a nie bezduszne maszyny, toteż... pozostaniemy jedynie przy okaleczeniu

lub zgwałceniu

A co Kiniusia też zmienia brykę ?

Joke

Cytat:
2004-08-12 01:15:31, Zoltar pisze:
Cytat:
2004-08-12 01:11:44, -JACO- pisze:
Cytat:

lub zgwałceniu

A co Kiniusia też zmienia brykę ?

Joke

Jak to teraz jest na topie... "Nie mogłem się powstrzymać"

Cytat:
2004-08-12 01:25:57, Zoltar pisze:

Nie chwytam.....

Cytat:
2004-08-12 01:35:07, -JACO- pisze:
Cytat:

Nie chwytam.....

Mój tekst o Kiniusi

Cytat:
2004-08-12 01:37:42, Zoltar pisze:
Cytat:
2004-08-12 01:35:07, -JACO- pisze:
Cytat:

Nie chwytam.....

Mój tekst o Kiniusi

No to zrozumiałem
Tylko dlaczego w/w text jest na topie???

Wszędzie na necie, jak ktoś wali off - topic to pisze właśnie przeważnie to

Na szafot ze zdrajcami... na szafot