Espero 2.0 automat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej,

Czy ktoś może wie coś więcej na temat takiego Esperaka ?

Navi ma takiego i na zlocie ogólnopolskim w Borkach trochę sobie nim pojeździliśmy.
Powiem Ci ,że wrażenia nadspodziewanie pozytywne

Dzięki, dasz mi na niego jakies namiary, przywiozłem tą furkę trzy dni temu z Niemiec i pierwszy raz mam doczynienia z automatem .

Ja uczyłem sie jezdzic na automacie zajefajna sprawa a w espero jest jeszcze 4-ro biegowy i jeszcze ma sdodatkowe bajery Bedziesz zadowolony

Fakt że jest to full opcja i ma dodatkowy "power" ale jeszcze go nie próbowałem. Może się orientujesz czy awaryjność takiego automatu jest wysoka ?, i ile to może palić bez gazu ?

Cytat:
2004-08-12 12:39:59, stan28 pisze:
Fakt że jest to full opcja i ma dodatkowy "power" ale jeszcze go nie próbowałem. Może się orientujesz czy awaryjność takiego automatu jest wysoka ?, i ile to może palić bez gazu ?

Awaryjność raczej zerowa.
Przycisk POWER powoduje ,że automat pozwala kręcić się silnikowi po 5 tyś obr.

a jak wygląda dostęp do części gdyby tak coś ...

A masz skórę, szyberdach i podgrzewanie siedzeń? - jeśli tak - to chylę czoła, full wypas...

Cytat:
2004-08-12 12:51:35, stan28 pisze:
a jak wygląda dostęp do części gdyby tak coś ...

Dostępu do części nikt jeszcze nie sprawdzał.
Navi liczy na to, że skrzynia będzie bezawaryjna.

Myślę, ze jakby co to bez problemów naprawisz ją w zakładzie specjalizującym sie w automatach.

Cytat:
2004-08-12 12:54:56, -JACO- pisze:
Myślę, ze jakby co to bez problemów naprawisz ją w zakładzie specjalizującym sie w automatach.

....albo nie

Bebechy są identyczne jak w Astrach I 1,8 automat.
To są skrzynie Oplowskie, więc graty napewno sie znajdą

dla Robarta_S: jest skóra, podgrzewane siedzenia, klima, Abs, Air Bag, brak tylko szyber dachu.

Jazda nim to rewelacja i skoro wy już macie takie furki i jesteście zadowoleni to myślę że i ja będę pomimo że to automat.

Szkoda że następny zlocik macie w Warszawie, trochę daleko dla mnie 400 km, ale może następny będzie trochę bliżej

Cytat:
2004-08-12 13:21:50, stan28 pisze:
dla Robarta_S: jest skóra, podgrzewane siedzenia, klima, Abs, Air Bag, brak tylko szyber dachu.

Jazda nim to rewelacja i skoro wy już macie takie furki i jesteście zadowoleni to myślę że i ja będę pomimo że to automat.

Podgrzewane siedzenia ????????
i skóra WOOOOOWWWWWWWW.
No to mój welurek sie chowa

stan28 - jak Ci sie nie podoba, ze automat, to moj staruszek sie z checia z Toba zamienia na 2,0 w manualu i nawet bedziesz mogl sobie zostawis swoje podgrzewane skorzane fotele
mowie calkiem powaznie

Dicer - propozycja jest poważna ale mam go dopiero trzy dni,
faktem jest że jeszcze teraz lewa noga szuka sprzęgła ale powoli się przyzwyczajam. Dlatego na razie chcę nim trochę pojeździć i zamiana nie wchodzi w grę.
Nowa fura to tak jak nowa kobieta: trzeba ją poznać, zrozumieć a później się ją już kocha...

Mimo to, który rocznik masz swojej furki i jaki porzebieg ?

Cytat:
...
Szkoda że następny zlocik macie w Warszawie, trochę daleko dla mnie 400 km, ale może następny będzie trochę bliżej
..

Stan28, przecież za tydzień jest zlot pod Krakowem, a to od Ciebie mie całe 100km.
Przyjedź to pooglądamy.

PS. Kurczak, też bym takie chciał na FULA

Cytat:
2004-08-12 13:38:49, stan28 pisze:
Nowa fura to tak jak nowa kobieta: trzeba ją poznać, zrozumieć a później się ją już kocha...

... albo rzuca w jasna cholere

Cytat:
Mimo to, który rocznik masz swojej furki i jaki porzebieg ?

Wszystko jest w profilu, ale moja fura nie jest na zamiene
Chodzi o Esperaka mojego ojca, On ma Espero 2,0 Klima, Poducha, ABS, LPG, 118 tys. km. 97r. Granatowy

w którym miejscu, o której i kiedy dokładnie ?

Cytat:

[...]

No to teraz tylko:
Opóźniacz oświetlenia wnętrza, automat elektrycznych szyb, czujnik parkowania, bagażnik na pilota, ramki zegarów, pare innych wodotrysków i masz furę której ci zazdroszcze...
Pytanie: ile cie kosztowała?

stan 28

powiedz prosze ile kosztowalo espero bo ja tez niby szukam 2.0 z Niemiec i czy dlugo szukales i w ogole o tych sprawach jak to wygladalo

pozdrawiam i zycze zadowolenia z auta