| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
doogas HF MEMBER VW Corrado VR6 Gdynia | 2004-08-13 08:50:33 zbliza sie powoli stan licznika 90tys. i amorki juz ledwo zipią.. z lewej z przodu nawet zaczal przeciekac dupek.. wiec sie chcialem zapytac co byscie polecili za amorki. w Aso zaproponowali za komplet 4 amorow cos kolo 1200zł.. troche duzo jak dla mnie.. i jeszcze nie wiem jaka maja charakterystyke. czekam na pomysly |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2004-08-13 09:14:43 polecam KYB, zapodaj przód na poczatek, poczujesz róźnice (hamowanie, zakręty itd) a jak dopłynie flota to zapodasz tył. Zreszta tył zwykle wytrzymuje więcej ( nie jest tak obciązony i nie pracuje tak ciężko - no chyba ze masz codziennie 100kg w bagażniku) |
zlociutki HF MEMBER Hyundai Scoupe GT kielce | 2004-08-13 10:26:35 Mi tez sie wydaje ze powinienes zaczac od przodu ,z pewnoscia poczujesz roznice .Wymienialem w zeszlym miesiacu przednie amorki w rodzicow samochodzie (twingo) wlasnie kyb gazowe ,samochod jest nie do poznania a koszt to po 189 zl za sztuke oraz komplet oslon gumowych gdyz stare sie porozrywaly ok 60 zl.za wymiane zaplacilem rowniez 60zl.gwarancja bodajrze 2 latka.Wiec niema sensu przeplacac w ASO. narka |
doogas HF MEMBER VW Corrado VR6 Gdynia | 2004-08-13 10:32:46 ktoś sie orinetuje w cenach KYB do accenta 2000 ? |
zlociutki HF MEMBER Hyundai Scoupe GT kielce | 2004-08-13 11:12:23 Lepiej i taniej ci wyjdzie jesli podjedziesz do jakiegos warsztatu ,zwykle warsztaty maja spore znizki pozatym jesli niebedziesz mial pieczatki wbitej przez warsztat nie dostaniesz gwarancji bo bez niej gwarancja jest niewazna lepiej chyba ja miec. Rozne warsztaty maja rozne znizki w hurtowniach wiec pojezdzij popytaj i tak wyjdzie ci taniej niz jak kupisz amorki sam i je wymienisz ,mi wyszlo tak ze jeszcze zaoszczedzilem na wymianie w warsztacie gdybym kupil je w sklepie i wymienil sam bylbym w plecy jakies 70 zl,pozdrawiam |
Artiro HF MEMBER Hyundai Accent GLS Warszawa | 2004-08-13 12:20:31 A ja polecam Bilstein`y o dziwo do mojego Acc sa sporo tansze od Kyb
Billstein tyl 350 przod 320 (twardsze, lepiej tlumia) Kyb tyl 460 przod 490 (troche mieksze, ale super) z podpowiedzi klubowiczow zainteresowalem sie tymi markami (no i Sachsem oczywiscie),ale jeszcze nie uzbieralem na wymiane. Mysle ze do nowszego Acc ceny podobne |
mormon HF MEMBER HYUNDAI ACCENT Kraków | 2004-08-13 13:08:28 Ja też byłem zaintereoswany cenami do Accenta II
i niestety - jedyne co ustaliłem, to że mają KYB do tyłu.... a do przodu nie ma zamienników-ani Sachs, ani Monroe... pozostają oryginały... jak znam życie to pewno zaj....iście drogie... |
Dawciol HF MEMBER Hyundai Pony GLS Piekary Śląskie | 2004-08-13 17:17:20 ja zakladalem niedawno na przodek KYB i jestem zadowolony koszt jednego 215 zl, a trzymaja sie drogi extra - polecam |
doogas HF MEMBER VW Corrado VR6 Gdynia | 2004-08-14 10:58:55 ale jakie? do mojego modelu z tego co widzialem w kaytalogu online sa tylko excel-g czyli gazowe dwutubowe czy cos takiego.. jak dla mnnie super |