Auto Moto Klub Tarnowski zaprasza na "Rally Piknik".

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Auto Moto Klub Tarnowski zaprasza na "Rally Piknik"

W niedzielę 29 sierpnia 2004 r. Auto Moto Klub Tarnowski wraz z firmą "Expert Roczniak" organizuje imprezę o nazwie "Rally Piknik".

Impreza odbedzie się na terenie firmy "Expert Roczniak" w Tarnowie przy ul. Goldhamera 15.

Piknik rozpocznie się od "Kręciołka" czyli zawodów dla kierowców-amatorów.
Trasa kręciołka to szybka, 3-krotnie przejeżdżana próba o długości ok. 2000 metrów na asfaltowo-betonowej nawierzchni.

Start pierwszego zawodnika przewidziany jest o godzinie 11:00.

Zapisy przyjmowane będa bezpośrednio przed zawodami od godz. 9.00.

WPISOWE TYLKO 20 ZŁOTYCH !!!

Po "kręciołku" odbedzie się prezentacja samochodów rajdowych.

Swój udział w imprezie zapowiedzieli m.in.: bracia Michał i Grzegorz Bębenkowie ze swoim Mitsubishi Lancer Evo VII. Przyjedzie również Marcin Bełtowski (Subaru Impreza WRX), nie zabraknie też Roberta Kujawskiego w Citroenie Saxo VTS oraz Łukasza Kalickiego w A-grupowym Nissanie Micra.
Zaprezentowany zostanie również jeden z najnowszych modeli Ferrari.

Udział w imprezie zapowiedzieli również: kierowca wyścigowy Marcin Gładysz, który przyjedzie 260-konnym Audi S3 oraz zużlowcy Unii Tarnów - Stanisław Burza i Robert Wardzała.

W programie pikniku również pokazy balonowe, konkursy dla najmłodszych i wiele innych atrakcji.
Do tego pełna gastronomia (piwo, kiełbaski).

KRĘCIOŁEK - Podział na klasy:

1 klasa - do 903 ccm
2 klasa - powyżej 903 ccm do 1300 ccm
3 klasa - powyżej 1300 ccm do 1600 ccm
4 klasa - powyżej 1600 ccm.
+ klasyfikacja generalna.

Samochody posiadające silniki z turbodoładowaniem zostaną dopuszczone do startu w klasie pojemnościowej wynikającej z pomnożenia nominalnej pojemności silnika
- z zapłonem Zi x współczynnik 1,7
- z zapłonem ZS (diesel) x współczynnik 1,5
(zgodnie z załącznikiem "J" FIA).

Startujących obowiązują kaski - w razie potrzeby organizator udostępni.

Więcej informacji uzyskać można pod nr tel.: (0) 502 021 661 lub (0) 602 448 673
oraz na stronie: www.amktarnow.com

Imprezie patronują Radio MAKS, Tarnowska Telewizja Kablowa, Echo Tarnowa.

Zapraszamy serdecznie tak zawodników jak i kibiców.

tylko Wam pozazdrościć takich imprez...
jak będe mógł to wpadnę w końcu, tylko na oglądarę ale zawsze coś

Nio zapraszamy Jak ktoś nie jedzie na Barum-ke to dobra alternatywa w Tarnowie

Ja się napewno pojawię.
Może jakieś przedstawicielstwo Rally Kraków się pojawi jednak ze mną.
Serdecznie pozdrawiam.

kurwa nie przygpotuje do tego czasu auta, szkoda, ale może Konrad pomyśli o mnie jak będzie jechał oglądać i mnie zabierze

Zapowiada się ciekawie - może wpadnę tylko jeszcze nie wiem czym bo rajdówka na trasy to się średnio nadaje. Może mnie ktoś zaholuje?

ja sie wybieram

tylko lipa bo dzien wczesniej modlin...

Witam czy ktoś sie jeszcze wybiera do Tarnowa z klubowiczow,bo ja raczej sie wybiore,choć jeszcze jestem w trakcie szukania opon letnich do mojego fiata...

Ja bede ale raczej tylko jako kibic i fotki bede robił .

ja odpadam, auyo jeszcze nie jest gotowe jak narazie wsadzony jest bilestein i nowa kierownica czekam na silnik i skrzynię.
Daniel to zaprezentuj w Tarnowie jak jeżdzą chłopaki z Rallykraków

Dommel słyszałem 3 w klasie ??? Gratuluję

ps. przejeżdżałeś dzisiaj rano koło mnie

Witam, już po Rally Pikniku,udało sie wystartować i mysle że z dobrym skutkiem,byłem 2 w klasie i 6 w generalce,dommel był 3 w klasie,a wygral znajomy chłopak z Szayowozu wyprzedzajac mnie o 0.28s,coż tak to już jest,trzeba cieszyć sie z drugiego miejsca.Co do organizacji i ilosci starujacych załog to myśle że było bardzo fajnie,gdyż 80% startujących załog w kręciołku to byli zawodnicy z KRAKOWA,dlatego daje to do myślenia,dlaczego u nas nic sie nie dzieje a mamy tyle placów do dyspozycji a w Tarnowie prawie w Centrum miasta zorganizowali próbe sportową.Bardzo fajna oprawa calego pikniku,dużo atrakcji dla oglądających,takze bardzo ładne autka można bylo podziwiać .Ogólnie trzeba pozazdroscić chłopakom z AMK Tarnów za organizacje,byle wiecej takich imprez takze na naszym podwórku... Pozdrawiam.

No no no nic tylko pogratulować mi pozostaje Danielowi i Dommelowi, mam nadzieje że 11 września dacie radę wystartować bo ja się na tą imprezę szykuję dość poważnie.

P.S.
wakację sie już kończą mam nadzieje że RallyKrakow ruszy z kolejnymi imprezami klubowymi, bo powoli zaczyna mi brakować naszych imprez.

Nic dodać nic ująć do tego co poiwedział Daniel - naprawdę bardzo fajna impreza. Trzeba by pomyśleć o imprezie klubowej!

PS
Daniel jak zwykle udowodnil, ze maluchem mozna wiele!

Cytat:
2004-08-29 20:27:49, Konrad_P pisze:

... przejeżdżałeś dzisiaj rano koło mnie

Sorki nie zauważyłem. A gdzie?

Gratulacje dla Daniela i Dommela. Mysle ze przyjedziecie na nastepnego kreciola do Tarnowa Pozdrawiam.

Na mojej stronce - www.rajdy.div.pl w dziale filmy klip z Pikniku. Pozdrawiam

Cytat:
2004-09-11 19:37:11, speed555 pisze:
Na mojej stronce - www.rajdy.div.pl w dziale filmy klip z Pikniku. Pozdrawiam

Fajnie, ale udało się komuś ściągnąć ten filmik? W moim przypadku jest to niemożliwe - wygląda mi to na problemy z wydajnością serwera.

u mnie szedł wczoraj wieczorem całkiem sprawnie

Byc moze czasami moga wystapic problemy, ze sciaganiem, ale raczej caly czas leci sprawnie. Najlepiej sciagac programami typu GetRight, ktore wznawiaja przerwane polaczenia. Pozdr.

Cytat:
2004-09-13 09:11:47, speed555 pisze:
Byc moze czasami moga wystapic problemy, ze sciaganiem, ale raczej caly czas leci sprawnie. Najlepiej sciagac programami typu GetRight, ktore wznawiaja przerwane polaczenia. Pozdr.

Właśnie w moim przypadku połączenie jest no chwila zrywane!