| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2002-12-02 17:47:05 ... a w Irkucku podobno -50st. Celsjusza... brrr.
Oni tam Ładami jeżdżą? ->chyba mają zamiast oleju wielorybi trannnn... , podgrzewają taką Ładę nad ogniskiem przed użyciem, itede. Nieee, no wiemmm -> Łada odpala do minus 137,5 st.C. W Wawie było rano ok. zera i lekki wiatr, a mi już 2 ciarki przebiegły szybciutko wzdłuż kręgosłuppa. Dobrze, że Łaciata stoi sobie na parkingu podziemnym i śpi |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2002-12-02 18:01:31 łady nadają się do każdych warunków klimatycznych
Pozdrawiam |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2002-12-02 22:22:01 Aha, co do samary, klassiki czy niwki to nie wiem, bo nie patrzałem. |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2002-12-02 22:32:00 Miły,Łady są przystosowane do zimnych warunków jakie panują w Rosji,wiec zapewniam Cię,że nasze zimy to dla nich nic strasznego.Ogrzewanie mają wyśmienite,wiele obecnie produkowanych aut zachodnich nie da rady im dorównac pod tym względem. |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2002-12-02 22:40:35 W samarze ogrzewanie jest bardzo dobre .
Dosłownie po kilkuset metrach już zaczyna robic się ciepło Jest tylko jeden problem - (szybko) ogrzane powietrze nie pachnie niestety najpiękniej w Ładzie (plastiki znowu winne |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2002-12-02 22:42:12 trzeba sobie choinkę powiesić... lawedową |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2002-12-02 23:57:50 była ale nie przeżyła nie lubię takiego sztucznego zapachu a jak się ten sztuczny zapach pomiesza z zapachem plastików to jest dopiero... |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2002-12-03 00:10:00 Ja o przykrym zapachu u mnie w aucie nie moge powiedzieć,bo takiego nie stwierdzam.Przyznam się że kiedy tylko moge starannie sprzatam całe wnętrze auta,odkurzam,pryskam plastiki środkami czyszcząco zapachowymi.Zawsze jak kogoś wiozę pierwszy raz,mówi ze fajnie pachnie w samochodzie,a ja jestem wtedy z siebie dumny ze się ludziom podoba i oja praca nie idzie na marne.Ehh,żebym ja dbał o czystośc w pokoju tak jak o czystośc w aucie to by moja rodzicielka była szczęśliwa już całkowicie,ale i tak myślę ze ne ma powodów do narzekań bo ona chyba nie widział porządnego bałaganu,typu porozwalane skarpety po podłodze i bielizna Grzesiek P.S. jeszcze do szczęścia by się przydała własna myjnia samochodowa |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2002-12-03 00:23:49 Moj ojciec nie moze sie pogodzic, ze w jego autku ogrzewanie tak wolno chodzi i ciagle mi smedzi: "Bo w Ladzie to ogrzewanie to tak szybko dzialalo." Co bolszoj technik to bolszoj technik, a nie jakies tam zagramaniczne cuda niewidy |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2002-12-03 06:55:15 W 2107 nie śmierdzi ogrzewanie bo 2107 ma mimo wszystko lepszej jakości plastiki niż samara, już nawet ta Górala 21099 ma inną dechę może już trochę lućszej jakości |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2002-12-03 10:34:25 A w Niwce to nawiew na nogi jakiś taki kiepski jest (może tylko u mnie...). W ogóle i w szczególe -> dychawiczny (sądząc po efektach pracy a nie odgłosie |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2002-12-03 13:04:36 Konrad -> a jak Ty to robisz? Znaczy się -> jak wstawiasz te fotografie do tekstu; no ja tak nie potrafię... Potrzebuję uświadomienia w stylu latającej łopaty -> prosto i bezposrednio, bez zbędnych ozdobników, metafor, pseudonaukowego slangu, czy wywyższającego bełkotu, jak do człowieka bardzo inteligentnego, ale specjalizującego się w innej - bez przedrostka "e-" - dziedzinie, jakbyś Einsteinowi miał wytłumaczyć praktyczne aspekty motywacji do pracy w świetle teorii 2 czynników Herzberga, lub Szymborskiej metody rozwiązywanie równań różniczkowych 2-rzędu |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2002-12-03 19:00:56 wstawia się obrazki pisząc tak:
[img] tu adres obrazka np. http://www.blebleble.pl/blr.gif [/img] i tyle pozdrawiam |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2002-12-03 19:04:08 o tak jak tu
Pozdrawiam |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2002-12-04 11:28:31 Konrad napisał:
wstawia się obrazki pisząc tak: i tyle po czym pozdrowił Mariusznię. Mariusznia zaś odpowiedział(a): Czyli piszę "[img] jakiś adres strony wwwwwwww [img]"... Hm... niby proste, ale... A... że tak powiem... jak dla obrazka założyć osobną stronę, hęęę Noooo... -> Szymborskiej też byś tak tłumaczył, hmmm? Wstydu oszczędź; ja nie mam doświadczenia w zakładaniu stron, sorry Ojojoj -> trudno -> nie będę wysyłał obrazków, a mógłbym -> potencjalnie -> może fajne -> albo mniej -> ale to zbyt trudne -> i skomplikowane -> i nikt za rączkę nie poprowadzi -> no tak za magiczną wiedzę trzeba płacić (tylko w książkach taki Harry Potter dostał ją za darmo...) Nawet zdjęcia Ładnej nie mogę koło imienia wstawić, bo ma parę pikseli za dużo -> ponury, zimny i okrutny świat... -> konie(c) |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2002-12-04 14:35:44 czyli - jesli zrozumialem - musi to byc obrazek z jakiegos ogolnodostepnego serwera, tak???
Mariusz, nie łam się. podeślij mi obrazki i napisz, na jakie je zmnieszyć, a CI to zrobie... w godzinach 8-17 obrazki otrzymasz po paru minutach. po nocy bedziesz musial poczekac... poza firma jestem na razie off-line, choc niby kabel w chacie juz lezy... moze z 20 lat i mnie podlacza... BTW: a swoaja drogo to ile mozna zcekac na podciagniecie netu do domu...ja szczekamjuz z pol roku. |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2002-12-04 14:58:41 Dzięki Adasiu za deklarację pomocy -> już ktos inny (spoza klubu) mi to zmniejszył. Uff - mam ikonkę |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2002-12-04 15:21:22 A w kwestii zapachów w samochodzie -> czytałem, że Audi powołało specjalny zespół ludzi i utworzyło stanowiska badawcze celem oceny zapachów poszczególnych elementów w swoich samochodach. Wycina się próbki poszczególnych elementów wyposażenia wnętrza, podgrzewa do 80 st.C i 6 specjalistów wącha toto i przydziela oceny od 1 do 6 (1-bezzapachowe, 6-zapach nieznośny). Potem badają całe elementy (w komorze o objęt. 1m3), a ostatni etap, to obwąchiwanie całego gotowego auta!
Taaaa...k W ŁADnej Łaciatej Niwie to - szczególnie po włączeniu ogrzewania - miałbym 6 z plusem, ale za to organoleptycznie mogę każdorazowo stwierdzić, czy autko ma olej, benzynę, że spaliny się wydzielają, itd. A w takim Audi to nawet nie wiedziałbym, czy jadę jakbym nie wyglądnął przez okno (czasami jak się zamyślę, to oglądam sobie żółwiki na skarpetkach w czasie jazdy, a patrzenie za okno pozostawiam pasażerom |