Kupię Espero 1.5 lub 1.8

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie w roczniku 97 lub 98 z gazem.
Oczywiście w bardzo dobrym stanie, najlepiej południowa polska choc niekoniecznie.
Mila widziana klima
Mój mail fiat@tlen.pl

spozniles sie..ja mialem kilka dni temu super maszyne, swego esperaczka w idealnym stanie ale juz sprzedalem

Cytat:
2004-08-16 20:47:12, Petersen pisze:
spozniles sie..ja mialem kilka dni temu super maszyne, swego esperaczka w idealnym stanie ale juz sprzedalem

No nie przesadzaj, że w idealnym. Zdaje się, że miałeś niewielką ryskę na klapce wlewu paliwa

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2004-08-16 20:47:12, Petersen pisze:

I było to jedyne w klubie Espero w wersji hatchback

Witam kolegow z sasiedniego forum!

Dzisiaj spedzilem caly dzien na szukaniu sobie espero - znalazlem 2 propozycje.

1. 2.0 cd z klima i abs'em '97 za 14500, przebieg 150 000

2. 1.8 cd z gazem, '99 przebieg 80 000 za 15 500 zl.

Pozycja nr 1 w po zewnetrznych ogledzinach w stanie srednim, Pozycja nr 2 - bdb-
Mysle ze z tych cen z patyka jeszcze bym ukrecil.
Napalilem sie na te 1.8 - wyglada mi na naprawde niewytluczone autko. Gdybym powiedzmy stargowal do 14500 - warto?

Pozdrawiam
soop

o to ładnie spadły ceny Ja za swoje 1,8 miesiąc temu myślałem wziąć 16,5 i chyba by mi się udało, ale zrezygnowałem
A wracając do tematu - uważam że warto
...choć czy w zalewie aut z zagranicy warto jest kupować Espero śmigające po polskich drogach?? No nie wiem

Cytat:
2004-08-17 03:31:10, plump pisze:
...choć czy w zalewie aut z zagranicy warto jest kupować Espero śmigające po polskich drogach??

Espero z zagranicy jakoś nie wożą. Uparli się na 15 letnie gólfy, passaty i inne szmelcwagony. A gólf będzie mały, a passat jakby nie liczyć stary!

Cytat:

A można obrjrzeć gdzies jakieś fotki, bo nie widziałem nigdy w takiej wersji esperaka

Jasne...

[ wiadomość edytowana przez: Dicer dnia 2004-08-17 15:34:49 ]

Cytat:
2004-08-17 15:27:43, SebaE pisze:
Cytat:

A można obrjrzeć gdzies jakieś fotki, bo nie widziałem nigdy w takiej wersji esperaka

hahahahahahahaha ale załadowaliscie kolege, mistrzostwo swiata