| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Grande Kluska Wawa/Eudezet | 2004-08-06 12:16:29 Przy załatwianiu jakichkolwiek formalności w polskich urzędach wymagana jest anielska/diabelska* cierpliwość.... Samochód to pół biedy lepszy cyrk jest przy rejestrowaniu działalności *-niepotrzebne skreślić Pozdro Sennin |
Gozer LOB NET MEMBER MV6 Siedlce | 2004-08-06 14:42:18 Chyba wszedzie jest tak samo. W mojej Omie tez sie skonczyly tablice i nadal czekam na kwity z celnego. Wczoraj wylaczyli im serwery o 10 a o 19 wlaczyli wiec maja wytlumaczenie Mozna jeszcze ubezpieczyc fure na tych blachach ale to kosztuje okolo 400 pln za miesiac tylko pzu i warta. Pozostaje czekac i "cieszyc sie", ze celnicy maja co robic A listy spoleczne tez sa... Pozdrowka zycze cierpliwosci... |
Greg_OR Omega C 3.0 V6 Wrocław | 2004-08-06 21:00:53 we Wroclawiu skladalem papiery w celnym 28.07 (numery silnika donioslem w srode), akcyze zaplacilem bezposrednio w oddziale NBP i odbior mam na poniedzialek wiec ok 10 dni
w skarbowym ok 3-4 dni |
Diro DEADSOUL Mercedes Gorzów Wlkp. | 2004-08-07 15:41:53 no ja miałem lepiej po przejściu całej procedury celno skarbowej w tydzień, w urzędzie komunikacji okazało się że baran diagnosta źle wpisał numer silnika czego oczywiście nie zauważyli w urzędzie celnym i napisali taki sam jak diagnosta, (moja wina że nie sprawdziłem tego, ale człowiek jest taki zadowolony jak w końcu ma te wszystkie papiery...), no i wtedy się zaczeło A z tym PZU
również i ja potwierdzam sam tak miałem, trochę problemu z AC ale i to przeszło. |
Gozer LOB NET MEMBER MV6 Siedlce | 2004-08-09 16:28:32 Ubezpieczylem fure za 100 zl na miesiac i mam w dupie celny. Teraz moge spokojnie czekac na papiery i rejestrowac samochod.
Pozdro |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2004-08-19 14:41:42 A ja 2lata temu,jak sprowadzilem slicznotke,to przy odprawie celnej popieprzyly sie im chyba papiery,bo czegos nie podpisali i zgubili.To nie jest mile ,swiezo sprowadzone autko ogladac przez 1,5 miecha na parkingu strzezonym |