Błąd "Break Fad"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Na komputerku wyświetla mi się taki właśnie błąd "break fad". Domyślam się, że jest to informacja od czujników przy klockach hamulcowych, ale nigdzie w słowniku nie moge tego rozszyfrować dokładnie.

Proszę o potwierdzenie (lub nie mojego przypuszczenia.

Pozdrawiam

tlumaczenie slowa FAD:

1. mania
2. chwilowa moda
3. fanaberia
4. dziwactwo
5. zachcianka
6. bzik

ostry:
jestes pewien, ze takie slowo masz w komunikacie komputerka?

robert

[ wiadomość edytowana przez: rw12 dnia 2004-08-18 21:24:26 ]

dokładnie takie słowo.

Te tłumaczenia tez juz sprawdzałem: slowniki.onet.pl

ostry:
w takim razie wez pod uwage piata interpretacje slowa FAD - zachcianka.
Twoja ukochana omesia ma zachcianke na nowe klocuszki

robert

no to widac masz problem z wyswietlaczem i to jest 'P' a nie 'F'
i nie 'break' tylko 'brake'
i wtedy 'brake pad' to na pewno juz jest klocek hamulcowy

Cytat:
2004-08-18 21:10:23, ostry pisze:
Na komputerku wyświetla mi się taki właśnie błąd "break fad".

Czy masz wersje na rynek mongolski?

Napewno jest BRAKE PAD (a nie BREAK ).

Wymien klocki.

O to "Brake" to mój błąd - przyznaje się

Ale o to "Fad" to nie wpadłem, rzeczywiście na wyswietlaczu nie wszystko się świeci i nie wpadłem na to że może być to "Pad"

Witam i mam pytanko dotyczące komunikatów komp. otóż mam wersję holenderską i wyświetla mi komunikat "koelvloei stofpeil" o co tu chodzi? Sprawdziłem wszystko pod maską i okazało się że było mało płynu chłodniczego w zbiorniczku więc uzupełniłem ale na 100% nie jestem pewien czy to ... tak więc jakby ktoś miał rozszyfrowane komunikaty po holendersku i podrzucił to bym był wdzięczny! Pozdr.

Cezik:
nie masz czasem problemow z wyswietlaczem? slowa, ktore podales nie sa rozpoznawane przez dutch slowniki. moze jakas "literowka" sie wdarla?

robert

Na pewno nie jeszcze raz sprawdziłem i dla pewności zapisałem sobie tak więc literówka wykluczona a co do słowników holenderskich na necie to jest mizerota straszna!!
Chyba jednak odżałuję 50 zeta i pojadę na wgranie angielskiej wersjii do kompa do ASO, i nie będzie więcej takich dylematów..acha wyświetlacz mam igła jak nówka żadnych uszk. pikseli ...

po rozbiciu na 'koel', 'vloei', 'stof', 'peil'
wychodzi mniej wiecej: zimno, absorbent, przyczyna, poziom
wiec raczej na 100% jest to poziom plynu w chlodnicy

Hehehe, powiało moim ulubionym humorem abstrakcyjnym, mniam a pad też kabelek sygnalizacyjny, taka to uroda omesi , więc przygotuj się na dodatkową kaskę na nowe kabelki, o ile nie zdecydujesz się na bandycki zabieg zrobienia zworek i pozbawienia się na zawsze przyjemności oglądania takiego niusa na wyświetlaczu