Kupie opony KUMHO PILNIE!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie, potrzebuje opone KUMHO POWER STAR 185/65/R14 do espero. Moj ojciec uparł sie zeby wymienic dwie gumy z przodu ale zamiast kupowac nowych, chce zalozyc zapasówke(mam nieuzywaną) i dokupic jedna taka samą opone. Panowie pomózcie moze macie gdzies taka w piwnicy. Wiem ze to jest szmelc te opony ale cóż ja moge zrobic? Potrzebuje samą opone felgi mam (chyba 9 ). Czekam na oferty (sciągne nawet z TADŻYKISTANU )

Interes po byku. Dalej musi dokupić 2 opony (drugą do założenia + zapas) czyli zysk żaden.

Cytat:
2004-02-01 16:06:21, piotr-ek pisze:
Interes po byku. Dalej musi dokupić 2 opony (drugą do założenia + zapas) czyli zysk żaden.

Na zapas wybieram jedna z lepszych na ktorych jezdze, albo biore dojazdówke z passata

Czarek mam tą oponke Nazywa się Hankok Optisuper ale taka ci chyba nie odpowiada!!

Cytat:
2004-02-01 20:00:38, bil69 pisze:
Czarek mam tą oponke Nazywa się Hankok Optisuper ale taka ci chyba nie odpowiada!!

Nie ma nikt takich oponek??

Nie lepiej zakupić dwie Dębice Furio albo Navigator - niezłe oponki za niska cenę....

Widziałem taka oponę w ogródku na działce...wykopać ??!!

Jezu co to za pomysł!! porozmawiaj z ojcem, najtańsza polska opona jest o 100% lepsza od starego koreańca a kosztuje około 150zł za sztukę..... No chyba że tata chce miec pełen oryginał, przechwac go wo garażu ze 30 lat a potem wyjechać na ulice i zrobic szpan że ma taka oryginalna nówke z przed 30 lat...

Co do Navigatorów to może latem, bo pomimo, że uchodzą za całoroczne, to szybko ściągałem je z kółek, bo woziło na śniegu i lodzie jak cholera.

na zime mam kormorany a co do opon to ja chetnie kupiłbym jakies lepsze zachodnie ale to jest auto mojego ojca a on jest ze tak powiem "sknera" i tyle teraz go zmusiłem do kupienia tylnego błotnika z kawałkiem bagaznikai ramka okienka + pokrywa bagaznika (błotnik oryginał nowy a klapa uzywana ma tylko kilka rys na brzegach) za 450 złoty wszystko!!! Nigdzie nie ma taniej ale on sie upierał ze poszukamy tanszych. Więc szukam!

To weź mu wydrukuj nasze komentarze. Może mu przejdzie.

Witam! ponownie podnosze post( niestety zostałem zmuszony, ojciec mi zyc nie daje) Pytam ponownie czy ma ktos do sprzedania opone KUMHO POWER STAR 185/65 R14

hmm jesli to jest oryginalna oponka z naszych samochodow to ja chyba mam taka na zapasie w bagazniku zdajsie kompletna nowka..sprawdze jutro tylko ze..

1.sam musze miec jakas na zapas

2. wysylka bedzie kosztowala z 50 zeta pewnie wiec gdzie zysk twojego ojca?

ogolnie moim zdaniem sprawa beznadziejna..moj ojciec tez ma odchyly (vide szkodliwosc tvn turbo) ale racjonalne argumenty do niego przemawiaja na szczescie..coz jak nie chcial kupowac opon zimowych bo mu bylo szkoda kasy to sam kupilem i mam problem z glowy bezpieczenstwo zima i summa sumarum jest mi wdzieczny..wic pomysl stary czy nie lepiej ci partycypowac w kosztach skoro to tylko kwestia kasy niz walczyc dalej z tatusiem i spelniac jego ( z calym szacunkiem) chore zachcianki

mam taką opone,jak chcesz dzwon602696469

ja mam na pewno Kumho na zapasie (nie wiem czy akurat ten model,ale sprawdze-prawdopodobnie nie używana).jak coś to pisz.pozdr

mam do sprzedanan takie opony
kontakt:Kraków
tel: 0 609168972
email: dedorsz@interia.pl