Tylko test ale proszę wchodzić - zapraszam ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A prosiłem...

Ale tego proszę nie już klikać:

>> TEST LINK <<

cholera!!!!

cóż rejs.....odjebało ci

tysh prafda .

Buehehehe - nie ma to jak sezon ogórkowy

ROTFL :=) :=) :=) Race, Gratulacje za pomysł...

Bez jaj. Forum jest przeładowane już postami tego typu. Wstaw to do NUDY i po sprawie. Zobacz ile jest zablokowanych tematów na pierwszej stronie forum. Nie dowalaj jeszcze kolejnego. Przynajmniej teraz, przed zlotem
ZAMYKAM, i mam nadzieję że tym razem skutecznie

Cytat:
2004-08-06 09:35:07, MAJCHAL pisze:
Bez jaj. (...)

No właśnie jak najbardziej z jajami, taki był zamysł .

Jako że już po zlocie dni kilka to mam nadzieję, iż teraz ów wątek ma możliwość zaistnieć, bo taka strona jak ta, do której link jest w pierwszym poście godna jest IMHO osobnego tematu .
Myślę, że teraz wszyscy, ktorzy jeszcze tego nie znają, będą mogli się spokojnie zaznajomić z tą ciekawą opcja i opisać swoje wrażenia .

ps. W przygotowaniu są już inne niespodzianki

Cytat:
2004-08-06 02:50:17, Race_D pisze:
A prosiłem...

Ale tego proszę nie już klikać:

>> TEST LINK <<

Nie już kliknąłem... bardzo ku..a śmieszne

Przecież ten wątek był już zamknięty. Zamknąć go raz a dobrze !

Cytat:
2004-08-20 10:07:38, -Wilu- pisze:

może ktoś się włamał

nikt się nie kwapi aby ustrzec ludzi przed podłą pułapka, więc sam zamknę ten wątek

to jak z drzwiami w polonezie.... i podobno z narzadami mowy u niektorych kobiet.... jak nie strzelisz to sie nie zamknie

Cytat:
2004-08-20 10:07:38, -Wilu- pisze:

Ale zamknięty był z powodu przedzlotowego "bałaganu" na forum, inne argumenty nie zostały przedstawione.
Poza tym IMHO ten link jest chyba na tyle wartościowy (wszakże pozwala odkryć nowy wymiar forum! ), że należy poświęcić temu osobny wątek

Cytat:
2004-08-20 10:33:51, Momik pisze:
może ktoś się włamał

Tylko proszę bez pomówień! Nie igraj z GTW bo Ci się lusterka zapowietrzą

Cytat:
2004-08-20 10:51:13, -Wilu- pisze:
nikt się nie kwapi aby ustrzec ludzi przed podłą pułapka, więc sam zamknę ten wątek

Ćśśśśśsicho, bo się wyda! Tam od razu pułapką - ot taka sobie niespodzianka jakich wiele, a przy okazji pozwala zapoznać się z (nie przez wszystkich znanymi) funkcjami forum . Zgodnie z zasadą ucząc bawi .
Eeeem, a jak Ty chcesz zamknąć ten wątek . Śmię twierdzić, że lepiej znam motonews od "tej" strony i nie jest to już niestety możliwę (nie chwaląc się - dzięki mnie ).

Cytat:
2004-08-20 14:54:05, Osfald pisze:
to jak z drzwiami w polonezie.... i podobno z narzadami mowy u niektorych kobiet.... jak nie strzelisz to sie nie zamknie

Widzisz Rejs, Osfald zapodał dobry pomysł ...

Cytat:
2004-08-22 13:29:31, Race_D pisze:
Ćśśśśśsicho, bo się wyda! Tam od razu pułapką - ot taka sobie niespodzianka jakich wiele, a przy okazji pozwala zapoznać się z (nie przez wszystkich znanymi) funkcjami forum . Zgodnie z zasadą ucząc bawi .

Ucząc wkurza chyba. Oprócz dobrze znanych unkcji forum musiałem sobie także przypomnieć mniej znane mi hasło do poczty, bo tam spoczywa hasło z motonews.

szuja

Cytat:
2004-08-22 13:59:06, -Wilu- pisze:
szuja

Bez przesady - ja Ci przecie źle nie życze .
Nie psuj zabawy bo to nie ładnie .

Rejs - bo chyba wrzuce ten wątek do Nudy ... hę ? co chopaki o tym myslą ?

Cytat:
2004-08-22 14:04:52, Ramzes_II pisze:
Rejs - bo chyba wrzuce ten wątek do Nudy ... hę ? co chopaki o tym myslą ?

Nieeee!
Stanowczo protestuje! Ten wątek nie jest nudny! Jest wyjątkowo rozrywkowy i ma wartość poznawczą .