| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-08-16 21:41:45 Z jednej strony jest mi przykro... z drugiej (nie ukrywam), dobrze a z pewnością bezpieczniej jest uczyć się na błędach innych P.S Musiałem opchnąć turbawkę KKK ze względu na (podobno) dużą awaryjność. Obecnie szukam garreta T15 o bardzo zbliżonych parametrach do KKK, jednak doskonalszego pod względem konstrukcyjnym i znacznie mniej awaryjnego. Pozdrawiam i życzę szybkiej reanimacji silniczka na nowych "wnętrznościach" SpeedR |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2004-08-17 00:14:12 Przykre..... ...a jak już pisałem w innym poście jak masz ochotę i tak zjawić się choć na chwilę w Tyńcu to mogę Cię zabrać |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2004-08-17 01:54:13 A ja ta z boku gratuluje optymizmu podziwiam takich ludzi
ooo zwalilo sie ok bedzie pretekst wlozyc cos lepszego pozdr |
piotr-ek | 2004-08-17 07:47:24
Na kablach i wtyczkach nie oszczędzali. Najtańsza wersja ma tyle samo kabli i wtyczek co najdroższa. A z tym oszczędzaniem to wcalę się nie dziwię. W najnowszych autach jest jeszcze większa oszczędność. Lakier na wewnętrznych (ukrytych) elementach występuje w ilościach śladowych - wiesz jaka to oszczędność! |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2004-08-17 09:13:43 Kuba trzymam kciuki. Specjalnie to Ci może nie pomoże, ale chciałem Cię podtrzymać na duchu bo jeszcze zarzucisz prace i co będzie ? A informacje z linii frontu są tak ciekawe że szkoda ich tracić ... |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-08-17 10:43:11 Kuba nie zarzuci projektu |
Jadzwin Espero 2.0T / NUBIRA ... Krakow | 2004-08-18 22:17:49 Witam,
Dramatu nie ma Ale o tym cztajcie w innym watku Pozdr Jadzwin |
SPERmOjadEk Volvo V70 2,5TDI 97/98 Białystok | 2004-08-21 12:05:59 [quote]
2004-08-16 20:50:52, Jadzwin pisze: ... No coz koreancy na wszystkim oszczedzali [quote] hm...a ja myslałem, ze silniczek 2,0 to oryginał z GM-Holden rodem z Australii..myliłem się?! |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-08-21 14:23:00
No cóż, swoje zdanie opieram na opinii człowieka, którego znam już dość długo, a który z racji wykonywanego zawodu zajmuje się zarówno sprzedażą jak też naprawą turbosprężarek wszelakiej maści. Jest też głównym dostawcą na rynku polskim produktów firm: Mitsubishi, Garrett, czy Holset - którego nie ma potrzeby chyba nikomu przedstawiać Skoro zatem po burzliwej dyskusji, jest w stanie udowodnić mi wyższość technologi stosowanej przez Garrett' a nad tą, wykorzystywaną np. przez KKK, to skory jestem mu zaufać, chociażby dzięki, zasadzie psychologicznej - ulegania opinii głoszonej przez autorytet w danej dziedzinie... choć to już temat na osobną dyskusję Pozdrawiam - SpeedR |