MotoNews.pl
12Spryskiwacze reflektorów Omega B (79848/0) - NT

Spryskiwacze reflektorów Omega B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!

Poszukuje informacji o spryskiwaczach reflektorów do Omegi B. Czy zbiornik płynu ma większą pojemność?? Gdzie najtaniej można kupić dysze spryskiwaczy? Wszystkie informacje bardzo mile widziane.

Cytat:
2005-01-25 11:53:32, zamich pisze:
Witam!! Poszukuje informacji o spryskiwaczach reflektorów do Omegi B. Czy zbiornik płynu ma większą pojemność?? Gdzie najtaniej można kupić dysze spryskiwaczy? Wszystkie informacje bardzo mile widziane.

Tak to inny zbiornik.
A jakbyś użył wyszukiwarki, to byś znalazł bardzo szczegółowy art na ten temat autorstwa kolegi Diro.

Robert

stanowczo potwierdzam!!!!
do tego w dziale porady jest pelen instruktaz jak wymienic zbiornik do spryskiwaczy autorstwa rowniez Diro (chyba), podparty bardzo dobrymi zdjeciami.

Polecam i rekomenduje wyszukiwareczke.

piszcie co chcecie ale on nie rozwiązał do końca problemu więc temat jest wciaz aktualny.

A w czym mogę pomóc, jeszcze ?
ponieważ myślę że problem rozpoznałem dość szczegółowo, a realizacja na razie został wstrzymana ze względu na inne wydatki i stwierdzenie faktu że zamiast wywalić ok. 700PLN na układ spryskiwacza reflektorów (części jedynie ASO, nie znalazłem nigdzie, na szrotach jest to pierwsza rzecz jaka ginie...)wolę kupić dwa piękne reflektory soczewkowe lub pokusić się o ksenonowe.