Niebieska IBIZA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niebieska Ibiza porusza sie po tbg na sTalowowlskich blachach zajebiscie zrobiona delikatny tuning fele obnizona, wiecie kto co co i jak bo warta zawieszenia oka

helo nomos jesli ta ibizka nie najnowszy model to kojarze to auto kilka razy widzielismy ja jak jechala przez czarnieckiego... z kierunku pysznica faktycznie dosc fajnie zrobiona napewno nie przesadzil wlasciciel z tjuningiem

to jest ibizka ta taka nie nowka najnowasza taka starasza niebieska na bank bo sie zatrzymywałem, zrobiona ejst delikatnie co mi sie podoba

a ma może bad look'a?

taka moze co ma szprycha alu, przedluzona maska a tlumiczek dwie rurki.

Cytat:
taka moze co ma szprycha alu, przedluzona maska a tlumiczek dwie rurki.

widzialem tą ibize, ma przedłużoną maske ale alu chyba nie miala szprychowych znaczy tak mi sie zdawalo.... a jest jeszcze w stalowej taki czarny civic poprzednia generacja od tej co jest teraz (oczywiscie nie licze lekkiego liftingu nowej wersji) też ładnie i stylowo zrobiona

ten civiv nie jest z stw tylko z lipy (jesli to ten co mysle- czarny lakier) wlascicielem znajomy jest a robil go moj brat cioteczny PPPPPP

jakto z gorzyc jak ona na rejestracji ma RST a z gorzyc jest RTA cos mi tu nie pasuje

chlopie kto tu cos o gorzycach mowil ??????????

soryy
Cytat:
chlopie kto tu cos o gorzycach mowil ??????????

sorry zdawalo mi sie ze napisales gorzyce a nie lipa ale zdawalo mi sie

Widzialem wczoraj na os podpromie, nie przygladalem sie zbytnio ale wyglada jak seryjny samochod jakich tysiace na drogach, felgi miala chyba z wersji evo wiec seryjne, przodu nie ogladalem bo mi sie nie chcialo nadkladac 5 metrow

no to widziales nie ta o ktorej rozmawiamy

no tomeq to nie ta co o niej piszemy tamta nie wyglada jak serja takze sie chyba pomysliles

kolor niebieski, mozna powiedziec bardzo ciemny blekit, felgi 15/16" kilkanascie ramion, rejestracja rst, taka widzialem przedwczoraj w resovi.Innej nie widzialem

Kojarzy ktos moze takiego białego volkswagena [nie dam sobie glowy uciac ze volkswagen, zdarzyłem tylko rzucic okiem] na duzych, wielo ramiennych felach. Klubowy?

Nie, nie klubowy, za to VR6.

to ja dodam że to Passat, na felgach takich jak Draco, bardzo ładne auto

Cytat:
2004-08-18 22:57:48, marreq pisze:

haha to zes teraz dowalil On ma fele Toora a nie ATS

Cytat:
2004-08-18 23:34:59, Rapcio pisze:
Cytat:
2004-08-18 22:57:48, marreq pisze:

haha to zes teraz dowalil On ma fele Toora a nie ATS

Expert cicho

[ wiadomość edytowana przez: marreq dnia 2004-08-19 09:17:30 ]

Ha, że łądny to sam wiem:] Ale kreci mnie coś takiego bardzo, jakis taki niepozorny samochód, troszke kanciasty i takie duze fele, mua