| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
K0MAR Cali Biała Podlaska | 2004-08-22 14:39:01 jak na mnie to cos z przeplywomierzem wlasnie, dlatego te parametry sa ciut inne..
a nie czujesz benzyny z wydechu? nie kopci mocno jakims kolorkiem? (bialo, niebiesko? ) sproboj tez przeczyscic silnik krokowy (on jest odpowiedzialy za ustawianie wolnych obrotow na biegu jalowym). Profilaktycznie mozna przeczyscic przepustnice... Rozumiem ze to objaw na benzynce |
K0MAR Cali Biała Podlaska | 2004-08-22 18:25:08 o to chodzi ze uszkodzony przeplywomierz powietrza nie zawsze sygnalizuje blad do ecu (nie wiem jak w fordzie, ale GM na pewno tak maja) i jak jest podpiety to nie widzisz bledu ale nie dziala to wszystko tak jak trzeba, natomiast jak podpaczysz to jest blad i dalej jest to samo wiec wg mnie sprawa jast i masz walnieta przeplywke.
sprobuj znalezc jakas uzywana ewentualnie pozycz od kogos na chwilke podlacz i zobacz czy jest lepiej czy nie.. bo faktycznie to nie jest tania zabawka. tylko numery na przeplywce musza sie zgadzac dokladnie |
Tsport Honda Civic Warszawa | 2004-08-22 22:37:06 Co znaczy rozgrzeje? Jaka mniej więcej temperatura, wentylator się załączył czy nie? Możliwe, że to coś z układem paliwowym, robią się korki parowe, albo zagięty gdzieś przwód. |