Nalepka DOHC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako, że moja furmanka była walnięta w d..e, toteż nie posiada nalepki DOHC. Czy można gdzieś coś takiego zdobyć? Czy ktoś z was to może posiada/może nabyć będąc na giełdzie itp.? Jeśli jest takowa możliwość to miałbym prośbę o przysłanie mi jej (pokrywam koszty). Dzięki.

...a po co Ci właściwie ta naklejka? Ja na przykład pozrywałem wszystkie naklejki z karoserii, szyb itp oraz wszystkie znaczki...
Tak samochód wygląda znacznie estetyczniej... ale to kwestia gustu...

Nie przejmuj się, Łukasz pozrywał wszystkie znaczki i naklejki, bo nie ma silnika DOHC i nie ma się czym chwalić

Chcę mieć wszystkie znaczki i naklejki (z wyjątkiem tych chińskipodobnych na szybach, które muszę zerwać). Kwestia gustu. Tuningu na nim nie mam zamiaru żadnego robić. A tak na marginesie, to znajomy szewc obszywa mi właśnie w ciemno popielatą skórę podłokietnik.

No i mam to cudo! Na takiej folii chyba jak wasze nalepki na plandekę... sory blendę. Jest sobie lustrzane odbicie na papierze podklejone dodatkowo od strony "klejącej" folią. Odnoszę też wrażenie, że nalepka składa się z dwóch oddzielnych części - jedna to napis DOHC16V, a druga to ramka wokół tego, toteż boję się trochę użyć wody. Czy klei się to tak samo. Jakie odstępy od brzegów klapy?

Piotr, jak w końcu to zdobyłeś, bo u mnie z kolei jeszcze w ramach gwarancji była robiona klapa i też nie mam tej naklejeczki (za to mam na dole klapy rudą ).

TUTAJ. Ale uważaj, bo są 2 rodzaje, które różnią się kolorem (zależnie od koloru nadwozia).

Walus - mają też nalepki w krakowskim polmozbycie. Po 9 zł, ale trzeba zamówić 1-2 dni wcześniej, bo muszą być wydane z centralnego magazynu zbędnych i żadko poszukiwanych części. Gdybyś był zainteresowany to w przyszłym tygodniu mogę Ci zamówić i wysłać (ogólne koszty to będzie ok.14 zł).

Cytat:
2004-08-19 11:02:21, piotr-ek pisze:
Walus - mają też nalepki w krakowskim polmozbycie. Po 9 zł, ale trzeba zamówić 1-2 dni wcześniej, bo muszą być wydane z centralnego magazynu zbędnych i żadko poszukiwanych części. Gdybyś był zainteresowany to w przyszłym tygodniu mogę Ci zamówić i wysłać (ogólne koszty to będzie ok.14 zł).

Jesli nie sprawi Ci to wielkiego kłopotu, to byłbym dźwięczny

Ale oczywiście nic na siłę

[ wiadomość edytowana przez: Walus dnia 2004-08-19 11:15:22 ]

[ wiadomość edytowana przez: Walus dnia 2004-08-19 11:16:10 ]

Piotrek jeśli możesz podaj nazwe lub ID tej naklejki dzięki.

96146708 - kolor nalepki ciemny (do samochodów srebrnych, białych, złotych itp. ogólnie jasnych)
96146709 - kolor nalepki jasny (do samochodów granatowych, zielonych, czerwonych itp. ogólnie ciemnych kolorów).