SOSINA - wyjazd z kraka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jako ze nikt nie podal konkretnej godziny to ja proponuje nastepujaco:
prezesi i kilka osob wyjezdza z kraka o 19.30, dlatego kto woli pozniejsza godzine to o 19.15 spotkanie pod ikea. 19.30 wyjazd.

natomisat kto woli wczesniejsza to np 17.45 a 18 wyjazd.

chyba ze wszyscy jadymy o 19.30 i wtedy bedzie nas niezla kawalkada.

co kto mysli i jak jadymy???

to ja bede

[ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2004-08-19 11:02:42 ]

my z yankeem i pewnie z pterockiem sie ustawimy na pozniejsza,wszystko przez moja popoludniowa zmiane w pracy,ale jak sie zdarzy cud to moze zdazymy na ta godzine,jak qmpel zrobi za mnie moja robote

ja jestem za wyjazdem o 19.30. Im wiekrza grupa bedziemy jechac tym fajniej

Ja musze pojechac do Tarnowa i wrocic, postaram sie urwac z pracy ok 16.00 ale nie wiem czy bede na 19.30 pod IKEA... Podajcie jakis namiar telefoniczny, gdybym mial sie spoznic do 10 min to napisze sms's zebyscie poczekali.

mnie pasuje.
na 19:15 powinienem zdazyc bez wiekszych problemow, takze chetnie pojade w kolumnie:)

ej a jaka tam jest odleglos z kraka ??? ile mniej wiecej bedziemy jechac ??

Cytat:

tak z 50km...

Cytat:
2004-08-19 12:13:20, pterock pisze:
Cytat:

tak z 50km...

75km

whatever....

ja jestem jak najbardziej za godzina 19.30 i jazda kolumna

Uzgodnijcie w koncu o ktorej bedziecie jechac bo ja i reszta z olkusza chcielismy sie do was dolaczyc w trzebini i z tamtad pojechali bysmy wszyscy razem tylko powiedzcie o ktorej w trzebini bo chyba tamtedy bedziecie jechac i godzina niech bedzie taka zeby wszystkim z kraka pasowalo a jak nie to przynajmniej wiekszosci przeciez lepiej zebysmy jechali jedna zwarta grupa

słuchajcie 19:30 -to niewiem czy nie troche zapuźno-bo już będzie ciemnawo jak sie zjedziecie!!!
a niewiem czy wszyscy znają droge!!

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

kurcze ja mam troche problem bo chyba w krakowie bede dopiero w sobote rano :/ i odrazu bym wyruszył nad sosine... do kogo mam dzwonic zeby trafic na miejsce ? moze jakas mapke ktos da ?

ja i poochaty i yankee i pterock wyjezdzmy dopiero pewnie kolo 20.30. dojedziemy wiec do was troche pozniej.
pozdrowki!!!

dobrzy koledzy,czekaja na mnie az skoncze ciezko pracowac.vola rally garaze nadciagnie pozniej w pelnym skladzie

Cytat:
2004-08-20 07:48:43, Poochaty pisze:
dobrzy koledzy,czekaja na mnie az skoncze ciezko pracowac.vola rally garaze nadciagnie pozniej w pelnym skladzie

Ty skakaj do pracy już ja zaraz jade na zakupy i zaczynam sie pakować

Dajcie jakies namiary telefoniczne na was to sie przylacze bo na 19.30 pewnie nie wyrobie...

do mnie 503-823-874

Dzieki, juz zapisalem.

A ktoredy jada wszystkie grupy z Krakowa? Przez Trzebinie czy Olkusz? Ja sie zastanawiam czy nie zaplacic tych 5 zl i nie dojechac do Chrzanowa A4, poniewaz bede i tak jechal obwodnica od Wieliczki a bedzie juz pozno. Wtedy moglbym prezesow dogonic w Jaworznie. Na ktorej polowie sa te remonty na autostradzie?