(126-650) problem z awaryjnymi??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc mam dziwny problem,gdyz moj malec zgubil swiatla awaryjne!!!! przez pewien czas byl atytlko jedna strona (mrygala sobie cala prawa stronka) a teraz juz nic niema ale migacze dzialaja!!!co to moze byc??

Sprawdz modul (ta kostke w bagazniku, nie wiem jak to sie fachowo nazywa) prawdopodobnie wysunal Ci sie kabelek... jesli kabelki sa OK to znaczy ze musisz kupic sobie nowa kosteczke... wiecej pomyslow nie mam

przerywacz od awryjnych ci sie ujarał.

hehe spoko ale kurde nawet niewiem gdzi eto jest???????? jakis przerwyacz!!!!!!!!gdzi eto w insrtukcij malucha ( calej instalacji bedzi e to pokazane???????) jesli tak to biore to do reki i bede szukal !!!!!!!!dzikei narka

To jest takie małe gówno przy silniczku od wycieraczek
sam miałem z tym problem raz działało a raz nie w końcu si wkurwiłęm pier#%8&łem pare razy i zaczęło działać
jo

Chraniu ty chyba z tego co widze nie masz eleganta?? bo jak byś miał to chyba ta kostak jest razem z bezpiecznikami. A jak masz fl albo wcześniej to tak jak mówi Blue przy silniczku wycieraczek. Szukaj a znajdziesz

Szukaj tam gdzie robi przy wlaczonych awariach cyk cyk... cyk cyk.... No chyba ze nie cyka.

ja tez mialem problem z przerywaczem awaryjnych - chodzliły lewo,prawo,lewo, prawo.....czyli na zmiane..

Zdjelem obudowe z przerywacza(troszke roboty by jej nie rozwalic), i odpowiednio odginając takie 2 blaszki wyregulowałem i jest OK.
wlacz awaryjne bez obudowy to bedziesz widzial ktory stykają/nie stykają..

a do czego służą awaryjne swiatła??
a tak poważnie...
przy silniczku jest od kierunków przerywacz... szukaj po srodku między wycieraczkami... taka aluminiowa duperela wielkości pudełka zapałek z trzema wsuwkamki...
włacz sobie kierunkowskaz, jak bedzie coś cykać to znaczy ze szukasz własnie takiego ustrojstwa ale to akurat jest od kierunków... powodzenia

[ wiadomość edytowana przez: sFiatowiec dnia 2004-08-25 13:41:10 ]

przerywacz od kierunkow to taki walec srebry zamontowany tam gdzie jest dmuchawa, a od awaryjnych to plastykowe pudelko za montowane na silniku wycieraczek. przynajmniej w FL tak mam.

ja najpierw [z doswiadczenia] sprawdzilbym bezpieczniki...jak przepalony to wymienic jak znowu "kopnie" to szukac "nieszczelnosci" na kablach..u mnie akurat byla takowa na kablach od swiatla cofania...skrzynia przykniotla je i robilo sie zwarcie...stad to strzelanie bezpiecha i brak awaryjnych [tak sadze]