Blachy do 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukałem i szukałem i nie mogłem znaleźć a wiem ,ze był.
Otóż b.prosze link do jakiejś firmy produkującej blachy do 126.
Ktoś kiedyś tym linkiem zarzucił .........PROSZĘ

Krin wstydz sie!!!!!!
Mieszkasz w wesolej i bojkotujesz BOMIS????
ja tam kupilem do swojego Groszka pas przedni i blotnik lewy +mnostwo innych dupereli za 70 zeta....
Taniej nie znajdziesz
Jakbys sie upieral to masz tu link:

KLIK!!!

-----------------
http://plepleple.pl

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2004-07-30 21:13:27 ]

a mają tam błotniki do klasyków ? czyli bez przetłoczeń na mocowanie zderzakow plastikowych... szukam prawego tylnego i przedniego prawego

Krauzer!!
Wiem że w Olkuszujest firma, która robi blachy do malca. Ale nie wiem czy do klasyka też mają
Firma nazywa się "plast-met"
Powodzenia w poszukiwaniu

Cytat:
2004-07-30 23:21:13, KrauzeR pisze:
a mają tam błotniki do klasyków ? czyli bez przetłoczeń na mocowanie zderzakow plastikowych... szukam prawego tylnego i przedniego prawego

Przednie błotniki są osiągalne u jednego gościa z SWZS Dopisz się do wiadomego wątku to może się odezwie(mi załatwił)
A tylne... cóż, ja będę przerabiać młotkiem(belkę resora przerobiłem na BISowską bez problemu a były w niej przetłoczenia wysokie na 1.5 cm) a jak brzydko wyjdzie to szlifierką i spawarką.

przednie maja na pewno bo sam kupowalem.....jak z tylnimi nie wiem..........w ogole maja tam kupe czesci do klasycznych Lamuchow....

oto adres firmy zajmujacej sie produkcja blach .Dostalem go od mocha
http://www.kott.pl/main.html

czy ktoś z was ma u siebie blachy z firmy Kott?? Na dniach czeka mnie zakup blach i nie chciałbym się wpakować w jakąś kupę!!Oczywiście to co będzie, będę się starał kupić fabryczne,ale jakby co...ogólnie, jeśli moglibyście doradzić/odradzić jakieś blachy, to będę wdzięczny

Odradzam rzemiosło.......
Byłem pewien długi czas że mam rabnieta geometrie...... Po lewej 3 palce od nadkola do opony a po prawej 1 palec.......
Tyle ze prawe nadkole było wymieniane na nowe !!!!!!! rzemioslo bo fabryki nie było..........
Geometria pomierzona i jest oki........ Wina lezy po stronie nadkola !! Teraz to poprawie - bo nadkola będą i tak inne z wersji ST..... podobnie miał Barry kupował nadkola rzemioslo od golfa i róznica wynosiła chyba 4 cm - paranoja - jeździł z drugim nadkolem dokupywać........ Tylko fabryka - a ceny czesto nie tragiczne i sprowadzaja jak nie ma !!!

A co myślicie o blachach z Olkusza?? Parę dni temu je założyłem (błotniki i progi) i jakoś spasowały. Tylko ile wytrzymają