MotoNews.pl

Gdzie naprawić most w W-wie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wyje mi most i mnie to wkurza Poszukuję zakładu w W-wie lub okolicach, który zajmuje się usuwaniem tego typu przypadłości. Nie bardzo się na tym znam, więc nie wiem czy bardziej opłaca się zmieniać cały most (jest ryzyko że taki z giełdy będzie wył jeszcze gorzej - most kwadratowy, DF '76), może jednak można wymienić tylko część bebechów i dobrze ustawić? Będę wdzięczny za opinie i info.

jest facet w Piastowie (podobno najlepszy w warszawie i okolicach) nie mam niestety telefonu - ale jak jestes zainteresowany to powiem jak dojechac na priva - albo po prostu jechac za autobusem 717 z dw zachodniego bo to jest kolo petli i po drodze jest pare strzalek jak do faceta dojechac - z doswaidczenia facet jest zarobiony mostami i czasami trzeba troche poczekac

daj go do jania, tylko po slubie

jak ktos bylby w stanie wykonmac tio moge zwymiarowac rozporke do mostu i blokade walka atakujacego przy dokrecaniu nakretki.

Ząbki
ul Harcerska 6
tel 781-66-33.

ząbki facet z tego żyje.. a tak generalnie to czasy dobrych części mechanicznych z giełdy się już skończyły... zwykle koszt zrobienia mostu to jakieś 700-800 zł koszt jakiegos mostu na giełdzie 400-500 i trza jeszcze 100 za montaż i cholera wie co kupiło sie