| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2002-12-09 16:06:58 Gwiazdek nie ma za to jestem ja!! Apropos doswiadczen, przed wladowaniem sie do autka, sprawdzam czy mam powietrze w kolach, taki uraz po spuszczeniu mi powietrza. |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-12-09 16:36:55 Jeśli felgą nie pociołeś opony to będzie prawdopodobnio do naprawy. Mi w lutym/marcu br. jakich ch...j po moją była jednostką trzy razy pchnął nóż w bok opony(tzw.profil) i oponka nadawała się do śmieci. Dostałem wyprowiantowanie 300zeta za urlop, a 250 poszło na oponę z wyważeniem. Tamta była zabita na smierć |
mswalcza Daewoo Espero 1,8 CD Kraków | 2002-12-09 16:46:00 Cześć!
Ja bym wulkanizatora raczej zapytał co o tym sądzi. Zobaczy oceni i... wyceni Jeślibym jednak miał kasę, to wolałbym nową kupić. Bałbym się, że coś się może wydażyć przy większej prędkości Ale do odważnych świat należy Pytanie zasadnicze, czy to był duży flak, czy zypełny kapeć i jeździłeś felgą po asfalcie??? Sądząc z Twojej wypowiedzi nie było chyba aż tak źle... Zapytaj więc wulka Pozdrawiam, Darek. |