Moze dojedzie:)300tys

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jako ze moj poldi ma juz 7 lat przydala by sie kapitalka silnikasilnik nie ruszany a przebieg jak widacmam nadzieje ze uda mi sie uzyskac 300tys bez remontu

[ wiadomość edytowana przez: alan28 dnia 2004-08-20 15:28:01 ]

[ wiadomość edytowana przez: alan28 dnia 2004-08-20 15:28:38 ]

Zatrzyma sie na 299999 Nie no powinien dojechac. A kiedy remont planujesz ?

da rade.. tylko żebyś mu więcej oleju niż gazu nie tankował

Cytat:
2004-08-20 15:33:15, Ali-En pisze:
Zatrzyma sie na 299999 Nie no powinien dojechac. A kiedy remont planujesz ?

Wcale:p

Dobre bo Polskie .Dojedzie dojedzie jak nie to się z górki zepchnie .Pomyśl nad jakimś oblaniem

eee... mnie to nic nie zdziwi... za pol roku pewnie bedzie post czy dojedzie 350tys???

Na takich dużych felgach to ten licznik troche oszukuje
A tak na poważnie to bdb. wynik jak na Poloneza

Biorac pod uwage felgi to on ma jusz ponad 300tys. przejechane (mniejsze wiecej, wioeksze mniej czy jakos tak )

co racja to racja, jak juz glugo ciupiesz na tych felach to masz pewnie z 400 tys , a co tam jak ci juz tak dobrze chodzi to postaraj pobic goscia ktorego seat toledo walnol 1 mln. km, dodam deasel, nie oszukuje to bylo w boajze 4x4, spokojnie go zalatwisz

Trzymamy kciuki za Majoneza

Alan " dacie rade to dla ziomkow i potomkow"

Jasne że dojedzie jeszcze nas wszystkich przeżyje tylko musisz sie delikatnie z nim obchodzic
Z samochodem jak z kobietą

dojechac to on dojedzie na pewno.
a co oleju to Alano ma juz beczke obok Poldka w garazu.
jak trzeba to dolewa jak do dwusuwa.
na pewno remont bedzie tanszy

Alan pewnie bedzie chcial dorwac jakis inny slinik i zrobic go na cacy, a potem przekladka.

Flaler uwazaj jeszcze tylko 340km

napewno dojedziesz i pobijesz rekord!!! wierze w ciebie!!!

tyle ze LPG mnie zaczyna sie sypac zakrecilem gaz bo strzelil mi przewod i po naprawie nie idzie zatankowac gazu,tylko jedna stacja lpg potrafi zatankowac i to akuret ta najdrozsza a no i oczywiscie zawor mam odkrecony

no to dopoki auta nie naprawisz to do ciebie nie przyjezdzam.
bo mi mozesz silnik wymienic.
hehe

A ja myslalem ze moj poldek ma "spory" przebieg a ma 140tys

Gratulacje

pozdr

e tam, a ile ma lat? moj ma niecale 10 lat i 153 tys km... i to jest srednia realna, ja raczej nie wierze w poldki z przebiegiem np. 80 tys i 10 lat na karku... no chyba ze od kogos z rodziny i to pierwszego wlasciciela...