| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-01-25 10:42:28 Witam,czy może ktoś ma u siebie lub widział elektryczne sterowanie szybami w 2107?Bardzo bym chciał miec taki wynalazek,ale nie wiem od jakiego auta mechanizm pasuje,gdzie coś takiego kupic(na allegro troche tego jest Proszę o radę kogoś kto coś takiego ma lub widział,bądź wie jak to zrobić Pzdr Grzesiek |
![]() Andrzej_Zamosc SYMPATYCZNY GOŚĆ Citroen Xantia/Traba ... Corby,Northants,UK | 2003-01-25 10:51:32 C.zamek ma u siebie Piotrek z Lublina,ostatnio przypadkiem sie spotkalismy w sklepie i to akurat zauwazylem w jego bolidzie.Ale jak to montowal??Tego nie wiem
|
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-01-25 11:35:07 2107 1,7 która była sprowadzana do polski zanim Łada Polska upadła miała jako opcję elektryczne szyby przód+tył więc powinny być gdzieś dostępne oryginalne siłowniki. To samo się tyczy centralnego zamka |
robal SYMPATYCZNY GOŚĆ Astra Hatchback GB/M ... Kettering (Northants, England) | 2003-02-26 17:34:34
u mnie czegoś takiego nie ma przynajmniej z przodu. jak zamontuje, to dam znać gdzie toto zamocować, jak to wyszło i się sprawuje. |
dobry SYMPATYCZNY GOŚĆ ALFA ROMEO 156 SW 2, ... Łódź | 2003-07-21 00:44:34 mam w swojej 03 centralny i szyby elektryczne przednie jak zresztą przystało na elektryka centralny uniwersalny pasi jak najbardziej w łodzi na giełdach dostępny za ok 85zł natomiast jeśli chodzi o szyby to już jest mały problem ja osobiscie zamontowałem podnośniki od seicento a przełączniki do podnoszenia i opuszczania od lanosa (akurat takie miałem) podnośniki niestetu trzeba było troche przerobić ale działają jak najbardziej jedne drzwi robiłem wraz z podłączeniem elektrycznym 4 godz. do przeżycia biorąc po uwagę przeróbki i dopasowania ( bez fleksa i wiertarki się nie obywa) |
Remik Łada Samara 2108 Pruszków | 2003-07-21 22:16:06 ja w swojej samarce mam i centralny i elektryczne szybki ale co i jak nie wiem juz kupiłem z tymi zabawkami
ale z zamkiem to raczej nie powinno byc problemu to pasuje w zasadzie kazdy |
sevi Lada 2107 Białystok | 2003-07-22 08:02:52 witajcie.
grzesiu mam jednego goscia ktory bawi sie car audio, centralnymi, alarmami i takimi tam, czy jest tani czy drogi to nie orientuje sie, przyklad : za centralny do 4 drzwi do palio weekend zakosil 120 zl. gadalem z gosciem i twierdzil ze nie ma problemu wstawieniem centralnego do ladnej 7 . z tego co mowil potrafi zrobic automatyczne otwieranie drzwi, pneumatyczne otwierana klapa bagaznika i takie tam bajery. moze na dniach podjade do niego to sie popytam o szczegoly co i jak i czy potrafi zrobic centralny i elektr. szybki. pozdrawiam. |
jurass Lada 2107 gdansk | 2003-07-22 22:52:54 ee tam zbedna masa sorki ale nie moglem sie powstrzymac. |
Marcin_N Samara 3d Żyrardów | 2003-08-07 21:19:47 elo
no ja wlasnie w swojej samarce wczoraj skonczylem zakładanie szybek elektrycznych chodzą przyzwoicie i nie mialem duzo problemu z dopasowaniem.koszt to 200zł(dwa podnosniki + dwa przełączniki +jakies 20m przewodu Jak cos to daj znac moze bede mógł cos pomoc. |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-08-11 16:11:05 Artur, ja mam założone siłowniki 4 kilowe, z tym że w tylnych zamkach odpiąłem cięgna od bolców blokujących drzwi od środka... |