Fotki ATZ Piła

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pojechalem sobie dzisiaj poogladac ztjunowane furki na pilskie lotnisko i zrobilem mala fotorelacje fotki
Z autek fso byl fioletowy kant z kierownica z lancucha dla krowy i naklejka bad boy na tylnej szybiepoldek atu z pletwa a`la alfa 156.Najwieksza atrakcja byl jednak max tjunink kant z zaspawanym klamkami gdzie bylo widac spawy i podczas spawania blacha sie troche pofaldowalanie wspomne o plastikowych zderzaczkach i znaczku 2,0 na grilu (niestety pod maska siedzialo ostro dymiace 1,5)a jego kierowca krecil sie po terenie i chlodzil swoj lokiec przez otwarta szybe Stwierdzam ze nie ma to jak zloty FSO

Ale Poldka nie ma

Te fotki trochę duże. Korzystrajac z modemu można sobie naprawde powyrabiać cierpliwosć.
Zdumiewa mnie to, że ktoś włożył tyle kasy w tego dwukolorowego VW, połozył przepięknie lakier i w ogóle - a przedni zderzak jest kiepsko dopasowany.

A czy masz może więcej zdjęć tego czerwonego "malucha" Z1 KRZYŚ ???? Albo czarnego 126p Bandit ????

poldek

Z1 Krzys
wiecej fotek tego czarnego malca nie mam.

Cytat:
2004-08-30 13:07:49, vievior pisze:
wiecej fotek tego czarnego malca nie mam.

O tym czarnym malanie byl ostatnio reportaż w Czasie Tuningu na TVN Turbo

Od czego w tym Krzysiu są tylne lampy? I jak to się stało, że go tak uszkodzili?

Cytat:
2004-08-30 08:56:43, krzysiek-stratos pisze:
A czy masz może więcej zdjęć tego czerwonego "malucha" Z1 KRZYŚ ????

Cytat:
2004-08-30 21:23:20, Grzech pisze:
Od czego w tym Krzysiu są tylne lampy? I jak to się stało, że go tak uszkodzili?

Podania ludowe mówią, że budowali to ojciec z synem. Syn nazywał się Krzyś. Zmarło mu się jednak a ojciec dokończył budowę i na cześć syna kupił taka rejesterację.
Starożytni Polacy mawiali również, że wózek ma silnik z Corrado G60 o mocy 300KM.
Filozofofie twierdzą, że przy takim stosunku mocy do masy, auto ma tytuł mistrza Polski na ćwiartkę w garści, ale nikt nigdy nie widział tego auta ścigającego się. Raz podobno było ono już zapisane do startu na ogólnopolskich mistrzostawch w wyścigach ... (bla bla bla), ale właściciel się wycofał. Zawrzało po tym wydarzeniu na forach. Niektórzy juzerzy proponowali spalić auto.
Gdzie nie ma faktów i dowodów, pełno jest gdybania. Ktoś widział jak Z1 zapieprzał 200km/h, ktoś inny widział jak się zbiera, a jeszcze ktoś widział jak właściciel kupuje bułki w Żabce. Forum Corradowców twierdzi, że nie da się osiągnać takiej mocy z silnika G60 i określa moc na góra 250KM. Ja osobiście moi drodzy barankowie, pozwalam Z1 zdobyć tytuł mistrza w wyścigach ... (bla bla bla) i zachowywać go do tej pory aż zdołam uciułac kasę na Poloneza 2.0. Wtedy bowiem, będę palił, gwałcił i rabował.

pozdrawiam

Ostanio u nas na zlocie w Kluczewie pod Stargardem byl ten Maluch KRZYS. Nawet TV regionalna zrobila wywiad z wlascicielelm tego auta i byla mowa zdaje sie o ok. 260KM. Wiele osob tez widzialo jak on jezdzi i mowia ze jest strasznie mocny .