MotoNews.pl

Moje espero po naprawie (przypominam miało spotkanie z UNO)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Te fotki to sama słodycz hehehehehehe.....

Więcej uśmiechu.

Zderzaki całkiem good, of coz w aucie... Dobry blacharz

I kanapa z tyłu czysta... To się chwali.

Łukasz bierz przykład

Yyyyyyyyyy...co było klepane przepraszam naprawiane, bo nie widzę

...tak, tak, mało uśmiechu no i ja też nie widzę co było naprawiane

znachu ja tez się piszę na taką sesję zdjęciową

A ja nie mogę pstrykać? Już kilka przecież zrobiłem w Tyńcu i chyba Ci się podobały??

Cytat:
2004-09-20 16:24:57, plump pisze:
A ja nie mogę pstrykać? Już kilka przecież zrobiłem w Tyńcu i chyba Ci się podobały??

Tylko fotki...

Żadnego opukiwania nowego lakieru...

A tak wyglądało espero przed naprawa

Kiniusia - zapraszam do kutna pstrykniemy kilka fotek

Faaaajnie wygląda.... tylko ze ja nic nie widze...

fotki spoko....dobre złudzenie optyczne - dopiero po pewnym czasie dostrzegłem że w tle stoi esperak

a na poważnie - to po takim dzwonie nie robiłbym samochodu....... to było za mocne, a profesjonalna w 100% naprawa na bank wynisła by więcej niż wartość rynkowa tego pojazdu.

Dobra Panowie i Panie, widzę, że wszyscy się krygują, więc będę pierwszym który zapyta wprost (bez względu na to jak mnie nazwą ci, którym wszystko się kojarzy z jednym )- znachu kim jest ten obiekt pożądania, na widok którego ślini się każdy klubowicz, który się tu wpisał, a nie ma odwagi tego powiedzieć głośno i wyraźnie??

[ wiadomość edytowana przez: Walus dnia 2004-09-20 22:31:51 ]

Nie przesadzasz Tomku ?

Tak mocno nie był rozwalony...

Naprawa wyniosła 10 tys.

Ta piękna niewiasta na samochodzie to MARTA . Bardzo pdobają jej sie eperasie (co sie ceni he....).

A co do wypowiedzi Tomak dodam tylko ze wszystkie czesci sa nowki nie rdzewki. Maszyna po naprawie chodzi jak przeciag. Przez okres naprawy jezdzilem lanosem 1.5 16v (100 KM) zgazowanym z 1999 roku . Moje esperko jest z 1996 i ngdy w zyciu nie zamienil bym sie na takie gowno jakim jest lanos bleeeeee.

Pozdrawiam wszystkich...

W Lanosie luksusów nie ma

Auto do czego innego...

Ale jeździ szybciej

A pewno, że mi się podobały fotki z Tyńca. Popstrykajmy bo z mojego aparatu na fotki trzeba chwilkę czekać, a z Twojego cudeńka od razu wychodzą do kompa
Cytat:
2004-09-20 16:24:57, plump pisze:

znachu może kiedyś,,,,,,,,,któż to wie
Cytat:
2004-09-20 17:10:59, znachu pisze:
A tak wyglądało espero przed naprawa

Kiniusia - zapraszam do kutna pstrykniemy kilka fotek

Cytat:
2004-09-20 22:44:14, znachu pisze:
Ta piękna niewiasta na samochodzie to MARTA . Bardzo pdobają jej sie eperasie (co sie ceni he....).

MARTA mówisz.... Tak miała na imię moja pierwsza dziewczyna I stanowczo stwierdzam, że Marty są super

Ona jest wiecej niż super super hmm...

Cytat:
2004-09-20 23:02:23, znachu pisze:
Ona jest wiecej niż super super hmm...

Pełnoletnia ?

To akurat widać, więc pozostaje mi tylko Ci pogratulować Trzymaj się Marty, bo to naprawdę dobre dobre kobiety i zgodnie z przyśpiewką - grzechu wręcz warte