| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2004-09-29 21:10:38 jak masz windows xp - to po prostu skopiuj potrzebne pliki do folderu czystej płyty, wduś "nagraj te pliki na dysk cd" i z głowy |
Pilot GAZOESPERO Gdańsk | 2004-09-30 23:42:55 NERO się kłania |
soop PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2004-10-01 01:30:35
I w 8 przypadkach na 10 mozesz sobie od razu po wyjeciu z nagrywarki powiesic ta plytke pod lusterkiem w aucie. Bo jedyne co WinXP potrafi robic z CD-R to je p....c |
malyzk daewoo espero 1.8 cd ... celestynow | 2004-10-02 20:57:17 po pierwsze to "FILM" nic nie oznacza
DVD na cd-rw nie nagrasz(możesz odczytać jak masz kombo = dvd+cd-rw), DIVIX tak ponieważ DIVIX to "dane" wszystko sprowadza się do właściwej identyfikacji formatu. jeśli aktualnie masz ten film na dysku i jest to divx to nagrywaj go jako dane nie jako VCD itp. bo: nie każdy program konwersuje divx na vcd nie każdy program dzieli plik po konwersacji na 2 szt cd (1divx=2szt vcd) i po prostu nie mieści ci się to na jednym cd Jeśli natomiast film jest w VCD to najlepiej go kopiować na twardziela jako OBRAZ PŁYTY i póżniej kopiować (niezbędny tzw. IMAGE DRIWE) NERO jest the best - najlepiej w polskiej wersji językowej |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2004-10-02 21:49:42 Nie wiem skąd się wzięła popularność nero - to program, dzięki któremu popsułem kilka płytek. Obsługa mało intuicyjna, nieraz przed rozpoczęciem nagrywania padało mi pytanie w stylu "na dysku jest za mało miejsca - przerwij, ok, anuluj". Wciśnięcie jednego z przycisków (którego - nie wiem, loteria) powodowało zepsucie płytki...
Nagrywając przy pomocy Windowsa XP nie udało mi się zepsuć ani razu płyty, a nagrywam w ten sposób często. A do nagrywarki dołączony mam Roxio cośtam. Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. |