[126]Doradzcie przy kupnie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mój kolega ma 2500zł na malca i moje pytanie a właściwie jego co za to mozna kupić ( chodzi o roczniki) jaki stan itp, czy moze uda sie kupić/zrobic malca 1.1 ? wszystkie opinie na temat zagospodarowania tych pieniążków mile widziane
Pozdrawiam

Ja myśle że za tą cenke to można kpuć zadbanego Maluszka FL'a...albo jeszcze jakiegoś chromika w niezłym stanie.Eleganta nie propobuje.a co do przeszczepów...to niestarczy pewnie,bo to drogie zabawki są niestety
Pozdrawiam

Gmm JEst niby 900 sp sporta na allegro.
Chce za niego 3 koła ale auto jest ok - zwałszcza ze silnik po kapitalce kupiony od kogoś z F&F !!!
No i blacharka ok - auto jeździ ..... Może by spuscił popytaj. dooh dał link do aukcji w dziale Allegro....
Ps. Nei kupuj Ela bo szkoda kasy.

Jak to mowi moch ,,kazdy el to bubel,, strasznie mi sie to powiedzonko podoba i jest p[rawdziwe, tez atak uwazam, el to slaby wybor lepiej fl. za 2500 to ja bym sie zastanawial czy nie kupic czegos innego.

Niech kupi coś ze zdrową blachą. Byle nie eleganta. Najlepszy układ to jakiś zadbany fl z silnikiem od eleganta.
2500 w zupełności wystarczy na coś naprawdę zajebistego.

jak da 2x 2500zł...to moge mu oddac swoje 1,1...bez klatki..albo bez kublow..do wyboru

Cytat:
2004-08-31 15:41:36, CZUCZU pisze:
Gmm JEst niby 900 sp sporta na allegro.
Chce za niego 3 koła ale auto jest ok - zwałszcza ze silnik po kapitalce kupiony od kogoś z F&F !!!
No i blacharka ok - auto jeździ ..... Może by spuscił popytaj. dooh dał link do aukcji w dziale Allegro....
Ps. Nei kupuj Ela bo szkoda kasy.

silnik był kupiony od kolegi lunatyka z forum f&f ,jakis czas temu ogłaszał sie z tym silnikiem noi ja go kupiłem silniczek jest naprawde super byłem juz u dwoch mechaniorów i kazdy powiedział to samo ze silnik bomba takze jezeli ktos chce mojego boba to zapraszam do zabrza!!! oczywiscie w celu sprawdzenia jak to chodzi.

Albo niech sobie kupi 127, a nie malucha.

Tylko ST, zadbane, ładne oryginalne ST. Najlepiej od jakiegoś dziadka/babci. 1001 razy to lepsze niż EL (bo każdy EL to bubEL) i 101 razy często lepsze niż FL'e szczególnie z końca produkcji. Ja mam dwa STki trzecim się "opiekuję" i fantastycznie się tym jeździ, kłopotów nie sprawiają. Wytrzymałe, fajne i ogólnie ... no ST to dobry wybór.

ej Jesion Ty wiesz co dobre pewnie za 2500 może niezła siódemeczke wychaczyc

Pozdro Piotrek

Rób co chcesz. Ale el jeśli jest dobrze zakonserowowanty to stwarza mniej kłopotów niż FL,ST i inne cuda na kiju z przyklejonymi spojlerami.

Ja kupiłem el bo jest w miare bezawaryjny i ma stosunkowo mały spadek wartości.

Chciałem kupić jakiegoś dłubanego starszego (swapa bym miał za te pieniądze) ale to utopiona kasa której nigdy nie odzyskasz jeśli ktoś ci go potem kupi.

Jeśli oryginalny ST to prosze :Maluszek
To może być fajny okaz a i cena nei za wysoka jak narazie

Cytat:
2004-09-01 20:48:27, macpaw pisze:
Jeśli oryginalny ST to prosze :Maluszek
To może być fajny okaz a i cena nei za wysoka jak narazie

No ten jest fajny, mój tata miał takiego. Beż w środku, kolor piaskowy koniec lat 70tych jakoś wyprodukowany. Naprawdę fajna sprawa.

Moj jest do sprzedania - fotki w profilu