Big THX..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałem podziekowac Tomkowi Q oraz Barryemu za pomoc przy holowaniu boba.
Zalałem do pełna malca i ..... nie działa - cos sie zapchało a kurde jedyna opcja to niestety paliwo.
Bo bak czysciutki !!!!!
Cos mnie trafia !! Nie poelcam Orlenu na przemysłowej - nawet gazu wchodzi 35 litrów do butli 40 ki - i spalanei mi wychodzi 15

dooobra wez to skasuj, odplacisz w naturze

Cytat:
2004-09-01 21:10:10, CZUCZU pisze:
nawet gazu wchodzi 35 litrów do butli 40 ki - i spalanei mi wychodzi 15

No to i tak za duzo Ci wchodzi, butle sie napelnia do 80% pojemnosci czyli Twoj wielozawor jest lekko "stuningowany".

sq8ix gwarantuje ci ze najwiecej co wchodzi to 31 loitrów naj exdzi na max doboiciu.
Dlatego mówie że fajny cpnik.

Zalezy gdzie tankujesz, jesli na Staszica albo Przemyslowej to bym sie nie dziwil, ja tankuje na petrochemi i od ponad 2lat jest ok, ostatnio zalany byl gazem ze staszica , dostawal czkawki i wessal 34litry w 250km.

to ja jestem rekordzistą bo do butli 30 wlałem 36 litrów gazu, czyż to nie było wspaniałe???

Nie rekordzista był owlanie przez siostre do butli 45 76 litrów paliwa.......
Naszczescie Policja skutecznie pomogła ...... w wytłuamczeniu włascicielowi co jest nie tak !!!

Hehe jak juz mowimy o rekordach to ja na 40 L zrobilem cale 170 KM, mialem takie ekonomiczne autko :] i zeby nie bylo nie jasnosci to nie bylo podczas katingu tylko normalna jazda po miescie ;D

to ciekawe jakie to było auto i jaki miał motor??

Cytat:
2004-09-02 20:34:27, rybaiii pisze:
ja na 40 L zrobilem cale 170 KM

czyżbyś jeździł ciagle na pierwszym biegu?? i zapomniał spuścić z ręcznego??

Cytat:
2004-09-02 21:11:50, rzeszowiak pisze:
to ciekawe jakie to było auto i jaki miał motor??

Ford Sierra 2.0 combi , smok nie z tej ziemi , ta ostatnia ktora mialem tez 2.0 tyle ze sedan palila 2 razy mniej A przeciez wszyscy wiedza ze ja jezdze delikatnie i z wyczuciem, moje auta nigdy nie dostaly w dupe

[ wiadomość edytowana przez: rybaiii dnia 2004-09-02 22:01:04 ]

Apropo paliwa, jakie sa ceny w stalowej? Nie zdazylem sie jeszcze zorientowac, ja dzis przed Radomiem za 3.62 zalewalem.