| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
LeszekTe Polonez Kombi 1,6 GSi Sosnowiec | 2005-12-02 09:33:17 Mam do rozdania zaproszenia na GMAILa.
jak ktos chce,to prosze o podanie maila na PW. dla tych co nie wiedzą co to GMAIL : [INFORMACJE O GMAIL |
LeszekTe Polonez Kombi 1,6 GSi Sosnowiec | 2006-01-27 08:22:35 MAM 50 szt do rozdania.
"E-mail według Google. Gmail to eksperymentalny, nowy rodzaj usługi pocztowej. Oparty jest on na idei, że użytkownik nigdy nie powinien być zmuszony do usunięcia jakiejkolwiek wiadomości oraz że powinien móc zawsze odszukać wiadomość, której potrzebuje. Kluczowe cechy to: * Szukaj, nie sortuj. Wykorzystaj mechanizm wyszukiwania Google, aby znaleźć dokładnie tę wiadomość, której potrzebujesz, bez względu na to, kiedy została ona odebrana lub wysłana. * Niczego nie wyrzucaj! Masz ponad 2688.602989 megabajtów (i ciągle więcej) wolnego miejsca, więc nigdy nie będziesz potrzebował kasować żadnych wiadomości. * Pokazuj wszystkie wiadomości w kontekście Każda wiadomość jest zgrupowana wraz ze wszystkimi odpowiedziami na nią, przedstawiając wiadomości jak rozmowę. * Żadnych okien pop-up. Żadnych irytujących banerów. Zobaczysz jedynie spersonalizowane reklamy tekstowe i odnośniki do stron internetowych, które mogłyby cię zainteresować. " |
hetman Miłośnik FSO Warszawa | 2006-01-27 09:27:50 Mimo to ze Gmail to Big Brother, jest korzystne. Ja tez mam ponad 200 zaproszenie to oddawanie, jak ktos zechce, moge go poddac zaproszenie. |