MotoNews.pl
7 Silniczek do wycieraczek (62213/26) - NT

Silniczek do wycieraczek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niestety padł mi silniczek do wycieraczek Nowy kosztuje 190 zł!!!.Rozbój w biały dzień!!!Może ktoś ma sprzedać używany lub z rozbitego Esperaka? (W miarę możliwości tanio )

Jeżeli nic nie znajdziesz to poszukja jakiegoś elektryka złotej rączki, to ci przewinie ten silnik i jeszcze może pochodzi Nie wiem jaka to cena będzie , ale chyba wyjdzie taniej ... powodzenia, bez wycieraczek to się cholernie ciężko jeździ

Byłam u elektryka, porobił przy nim 3 godziny,wziął za robocizne, a diagnozaroszę kupić nowy silniczek,ja z tym nic nie zrobię". Wycieraczki chodzą,ale jaki odgłos!!!!!!! Zagłusza nawet radio
Pozdrawiam

Zorientuj się czy nie da się zaadaptować silniczka od innego samochodu... np. Lanos, lub jakiś starszy OPEL np. Vectra A - może ich silniczki będą tańsze, wiesz jak jest koreańczycy robią tanie samochody, ale drogie części.

Mam używany silnik wycieraczek do sprzedania, tylko co w Twoim jest uszkodzone ?
Pozdrawiam

hehe, gdybym to ja wiedziała Mechanik powiedział poprostu:nowy silniczek i tyle, niemówił co jest nie tak z nim.Tak szczerze mówiąc, to nawet nie wiem co on robił, bo dlatego że długo przy nim grzebał, zostawiłam go i wróciłam po 3 godzinach, skasował 30 zł za robociznę i kazał kupić nowy silniczek i przyjechać znowu.Kto wie, może poprostu chciał trochę zarobić na niewiedzy blondynki?