MotoNews.pl

Fotoradary

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
niestety pojawily sie tez w Krakowie, wiem ze na opolskiej,bora komorowskiego czy macie juz jakies doswiadczenia z tymi paskudnymi slupami z aparacikiem?
wie ktos w ktorych miejscach Krakowa znajduja sie takie zabawki???

[ wiadomość edytowana przez: will dnia 2002-11-25 19:40:17 ]

Ja nie mam bo na drodze do pracy nie mam ich, a tam gdzie wiem że są jeżdzę powoli

A na pewno są to foto-radary? Przykładowo kamera na skrzyżowaniu Al. Mickiewicza i Czarnowiejskiej to sprzęt pomiarowy AGH i żadnego mandaciku z niej nie będzie.
Pozdrawiam,
Dzbanek

Na szczęście nie

Chociaż już raz Policja mnie fotogragfowała. Okazało się że jak zwykle na Polnej (w Toruniu) ścigają się motocykliści i panowie Policjanci chyba mnie posądzili o chęć pościganai się z nimi z prędkościami dochodzącymi do 300km/h A ja wcale nie mam wielkiej naklejki na cały samochód "Pan Samochodzik"

dzbanek od tego poniedzialku wprowadzili fotoradary wiec chyba rzecz jasna nie chodzi mi o kamere AGH na alejach w tym miejscu i tak zawsze sa korki wiec przekroczenie predkosci w tym miejscu graniczy z cudem.pisze o prawdziwych fotoradarach!!!!!!wiec uwazajcie!!!!!

O fotoradarch w Krakowie czytałen na portalu Gazety. Niestety jest to prawda, ale także jest założenie, że będę robiły stylowe fotki tylko tym, co przekroczą dozwoloną prędkośc o 15-20 km/h. Jak stwierdził jeden z policjantów w innej sytuacji nie nadążyliby zmieniać pamięci w cyfrakach. Tak, tam są cyfraki.

Tak Panie i Panowie, powoli trzeba będzie przyzwyczajać się do tego "wynalazku" pojawia się ich coraz więcej, także prędkość w mieście będzie bardziej kontrolowana.

w Gdańsku stoi jeden taki już od niepamiętnych czasów na rogu Wojska Polskiego i Grunwaldzkiej

W poznaniu to już ze 3 latka stoją takie cuda. Ale działają dość wybiórczo. Myślę, że działają jak sie przypomni Policji, o konserwacji, albo jak potrzebują siano na paliwo

Odnalazłem link do tego artykułu
http://www2.gazeta.pl/auto/1,24766,1167818.html

Will, a w którym miejscu stoją dokładnie? I jak toto wygląda?
Warto wiedzieć, bo jak uda się już przebrnąć przez korki na Opolskiej, to czasem na estakadzie noga bywa zbyt ciężka...
Dzbanek

A kto wie gdzie teraz są takie w Wawie ???

(W artykule napisali coś że Stołeczna policja zrezygnowała z tego wynalazku bo sie nie sprawdził i przeszli na standardowe metody - ale ja chciałbym wiedzieć czy to prawda czy jednak jakieś zosały bo lubie czuć psychiczny komfort że nikt mi fotki nie zrobi)

W lodzi z tego co wiem nie ma zadnego fotoradarku ale za to sa juz kamery praiwie na kazdym duzym skrzyzowaniu i naprzyklad skrecajac w prawo nie ze skrajenie prawgo pasa ( mickiewicza kosciuszki ) jest to nagrywane Narazie nie ma prawa za to karac kierowcy bo nie zawsze musi prowadzic ten ktory jest wlascicielem i bedzie wystawiany mandacick na podstawie tablic hehe moim zdanie dobry sposob na piratow w miescie . TO samo jest z czerwonymi swiatelkami

panowie i panie krakusiki.dzisiaj zauwazylem zupelnie przypadkowo fotoradar !!!!!!! znajdowal sie za swiatłami z ul.Koszykarskiej i Nowohuckiej w strone tandety!!!! jadac z mostu na Nowohuckiej na swiatlach po prawej stronie jest taki parking na terenie ogrodkow dzialkowych stal tam wowczas radiowoz.i pilnowal fotoradaru.pamietajcie rozgladajcie sie czy w poblizu nie stoi gdzies dziwnie zaparkowany radiowóz.Oznacza to iz w poblizu ustawili fotoradar!!!!

Cytat:
2002-11-26 00:26:07, 3LiTe pisze:
A kto wie gdzie teraz są takie w Wawie ???

(W artykule napisali coś że Stołeczna policja zrezygnowała z tego wynalazku bo sie nie sprawdził i przeszli na standardowe metody - ale ja chciałbym wiedzieć czy to prawda czy jednak jakieś zosały bo lubie czuć psychiczny komfort że nikt mi fotki nie zrobi)

A ja natomiast słyszałem, że podobno na Wisłostradzie mieli montować te parszywe imperialistyczne urządzenia

wynocha mi z tym z Warszawy!!!

tu moze znajdziecie cos ciekawego dla siebie)))

Dzieki - bardzo przydatna sprawa!

tak samo przydatna jak ta.........

Śliczne stare auto. Szkoda, że trochę zasłonięte przez jakieś kobiety

Bombowa fotka, szczególnie ta buda z tyłu