Czesci blacharskie do DF-a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich po dluzszej przerwie
mam pytanie dzis dowiedzialem sie ze ciezko jest upic pas przedni do DF-a,chcialbym sie dowiedziec czy w innych miastach tez sa takie numery czy tylko w Tarnowie?
I jeszcze chcialem porownac jakie sa ceny, np:
BLOTNIK PRZEDNI
PROGI
PAS TYLNI
REPERATURY DRZWI
dzieki za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich ktorym remont sie ciagnie lub jeszcze wciaz nie moze sie zaczac

w stalowej woli przedni blotnik kosztuje 62 +/- 1zł, ladnie przetloczony, ale jak z wymiarami i czy dobrze pasuje to nie wiem,

co do ceny progow to poszycie kosztowalo 16-19zł podproze 15zł i wewnetrzne wmocnienie gdzies 15zł w kazdym razie za komplet wychodzilo 94zł, ale to jest cena troszke nei na czasie i moze cos zdrozalo

ale jakos te blotniki sa wiotkie z cienkiej blachy, ze po zamontowaniu beda dudnic jak puszka kupel ostanio zmienail progi i jak sie puknie to jest taki odglos jakby byly z cieniutkiel blaszki

ja mam pas przedni na sprzedaj wskocz na gg 2323544 albo priv

pozdro Piotrek

Ogólnie całego cennika nie znam ale za pas tylny płaciłem 24 zł fabryczny z fabryki FSO wiec orginalny zadne rzemiosło reszta nie wiem
Pozdro

Twarog a moglbys sie zorientowac czy jest tam u Ciebie do zdobycia pas przedni, bo chyba u mnie w miescie najwiekszym problemem bedzie wlasnie ta czesc blacharska.Dzieki

W Gdańsku:

Progi zewnetrzne - 25zł
Poszycia drzwi - 20-25 zł

Marcin tu masz numer telefonu który kiedys juz podawałem do FSO tam gdzie sa te czesci najlepiej zadzwon i sie spytaj bo statnio nawet niezabardzo z czasem stoje zeby tam podjchac ale jak zadzwonisz to Ci powiedza klik klik
Pozdrowienia