Mam slicznego białego kanta i znow moge byc MEMBER :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w opisie Dzisiaj nabyłem fiacika MR wersja L rocznik 83 Podloga jest w syper stanie i był idealnie zakonserwowany... co prawda sa ogniska rdzy ale to tylko takie powierzchowne Silnik przy ostrym piłowaniu nawet nie zakopci, stoi na felgach motylkach pomalowanych na biało czarno Oponki 185/60R14 i trzyma sie na nich zarabiscie Ogolnie jestem cały w skowronkach itd. itp. Jak ochlone to cos jeszcze napisze To kiedy spot kujawiaki??

No w końcu! Bo już zaczynaliśmy tracić nadzieję że Ciebie kiedyś we fiaciorze zobaczymy Gratulacje!

Cytat:
2004-09-12 21:34:20, Vyzn-R pisze:
(...) stoi na felgach motylkach pomalowanych na biało czarno Oponki 185/60R14 (...)

Bajera - koła to podstawa
Napisz coś więcej zanim zapodasz FOTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bo tak generalnie to najlepsze by były FOTKI!!!!!!!!!!!

Cytat:
To kiedy spot kujawiaki??

Jakoś pod koniec września sie coś zmontuje... Co powiecie na "RejsParty - pożegnanie sezonu"??

A jednak Szukałem i znalazłem Obrotowy, widziałem ciebie dzisiaj z Z w podlipnowskich lasach... Goniliscie jakies sarenki?? Co do fot to nie mam cyfraka ale moze jutro cos wykombinuje

Cytat:
2004-09-12 21:46:10, Vyzn-R pisze:
A jednak Szukałem i znalazłem Obrotowy, widziałem ciebie dzisiaj z Z w podlipnowskich lasach... Goniliscie jakies sarenki?? Co do fot to nie mam cyfraka ale moze jutro cos wykombinuje

hehe nie sarenek nie goniliśmy, jechaliśmy z Zoltarem sesje w końcu kończyć zresztą na kacu

Szkoda ze nie moglem sie zatrzymac i pogadac bo jechalem z kumplem i jego dziewczyna Takim czarnym Twingo na niebieskich zarowkach Ale mam nadzieje ze odrobimy to przy nastepnym spocie

To i Ja sie dopisze gratulacje, a co do spociku to chetnie bym sie zjawil tylko z poludnia daleko do was, moze Mar'a namówie .

Cytat:
2004-09-12 23:35:12, CarvMachine pisze:
(...) a co do spociku to chetnie bym sie zjawil tylko z poludnia daleko do was, moze Mar'a namówie .

Pomysł zacny . Zapraszamy, z miła chęcią Was poznamy

no gratulacjienareszcie masz kanta i jestem pod wrazeniem ze tak dlugo wytrzymales bez furkiteraz musisz przyjechac do bydzi lub torunia sie pokazac i to jak najszybciejma gaz??pozdrawiam

no gratuluje kant to zaje... autko : a mozna spytac co sie stalo z poprzednim ?? z tym z profilu ???

Cytat:
2004-09-12 23:45:35, vievior pisze:
(...)ma gaz??

Ma . Więc już nie będzie wykrętów że nie ma czym przyjechać i za drogo...
No i chyba faktycznie trzeba by sie spotkać na ranczo na pożegnanie sezonu i...
...powitanie sezonu RWD~!

Gratuluje kupna kancika i jestem jak najbardziej za jeżeli chodzi o spocik w najbliższym czasie. Mój bomber bedzie dotarty to można bedzie nawet poszaleć.
Pozdro

To i ja się kurna muszę pojawić bo ostatnio mnie pech prześladuje...

BTW: Zostały wymienione przednie sprężyny i Trawniczek wygląda jak motorówka

[ wiadomość edytowana przez: Quattro dnia 2004-09-13 09:34:04 ]

Obiecale dzisiaj fotki ale nie wyszlo Postaram sie jutro wrzucic Pozostały mi tylko kosmetyczne rzeczy do zrobienia np. ręczny i klakson Reszta działa idealnie Dzisiaj samochodzik został odkurzony i wypucowany

Cytat:
2004-09-13 21:28:50, Vyzn-R pisze:
Obiecale dzisiaj fotki ale nie wyszlo (...)

5 punktów karnych, jak do jutra nie zrobisz to będzie taryfa .
Bez fotek nie ma MEMBER'a spowrotem .

Gratuluję. Czekam na fotki z niecierpliwością.

Gratuluje kiedy fotki...

Cytat:
2004-09-13 22:41:12, Race_D pisze:
Cytat:
2004-09-13 21:28:50, Vyzn-R pisze:
Obiecale dzisiaj fotki ale nie wyszlo (...)

5 punktów karnych, jak do jutra nie zrobisz to będzie taryfa .
Bez fotek nie ma MEMBER'a spowrotem .

Uspokuj sie doczekasz sie...
Nie mam cyfrowki wiec prosze o troszeczke cierpliwosci Musze pozyczyc od kumpla a on tez nie jest taki skory do pozyczania Fotki beda ale musicie sie uzbroic w cierpliwosc

Cytat:
2004-09-14 17:35:46, Vyzn-R pisze:
(...) Musze pozyczyc od kumpla a on tez nie jest taki skory do pozyczania (...)

To mu yebnij! Jak sie spyta za co to yebnij jeszcze raz. Potem weź aparat i porób fotki.
Albo wpadaj na spotexa do Bydzi szybko!

Cytat:
2004-09-14 22:09:54, Race_D pisze:

To mu yebnij! Jak sie spyta za co to yebnij jeszcze raz.

panie modzie nie wolno klnac na forum